Masterchef 2019. Cine va fi primul bucătar eliminat din concurs

concurentii_masterchef.jpg

consurenti masterchef 2019
Marţi seara, un concurent părăseşte bucătăria Masterchef
foto: Pro Tv

Dacă la început de săptămână, concurenții ajunși în Top 18 au pășit pentru prima dată în bucătăria MasterChef și au au gătit pentru Horia Brenciu, marţi seara aflăm numele primului eliminat din concurs. Luni seara, Jeremy, Florentina și Diana au gătit cele mai bune trei preparate și au intrat automat într-o nouă etapă.

Masterchef continuă marţi seara cu noi provocări culinare pentru concurenţi. La prima probă eliminatorie participă cei 11 concurenți rămași în competiţie, care intră în bucătărie cu un singur gând – să nu fie primii care se întorc acasă. În prima provocare a serii, emoțiile vor atinge cote înalte când jurații vor povesti despre perioada copilăriei și despre preparatele care le amintesc de familie și momentele frumoase de acasă. Cine va reuși să îi impresioneze și să le readucă gustul copilăriei în farfurie?

jurati_copii.jpg

masterchef jurari copilarie
Cei trei juraţi Masterchef şi pozele lor din copilărie
foto: Pro Tv

Cei care nu vor reuși să treacă de prima probă vor ajunge la proba eliminării și vor lupta cu toate armele pentru a se salva. Ei vor primi şi de data aceasta ingrediente surpriză cu care vor trebui să gătească un preparat apreciat de cei trei jurați. Cine nu va reuşi să facă acest lucru va fi nevoit să preda şorţul Masterchef.  

Filmări oprite la Masterchef pentru chef Joseph Hadad

Pentru showul “MasterChef”, de la Pro Tv, ar trebui să se filmeze 7 zile din 7 însă vineri se opresc filmările special pentru Joseph Hadad. Şi asta pentru că chef-ul, originar din Ierusalim, respectă cu sfințenie sărbătorile religiei mozaice (iudaism). De exemplu, vineri seara, la apusul soarelui, începe Sabatul, zi în care practicanții acestei religii se abțin cu desăvârșire de la orice activitate care se consideră muncă de către codul religios Halaha (corpus de legi religioase evreiești). Chef Joseph Hadad petrece tot acest timp în rugăciuni şi nu poate munci. Alături de celebrul bucătar pe scaunele juraţilor mai sunt Sergiu Chelaru, fost conurent al emisiunii, şi Cosmin Tudoran, expert în vinuri

 

 

Citeşte şi:

 

Drama masterchef-ului Joseph Hadad, rămas văduv cu trei copii. Soţia i-a murit de cancer

Când începe noul sezon Masterchef cu noii juraţi

 

Loading...

Citește și

  • raluca podea

    Raluca Podea (32 de ani) nu este doar o tânără care stă doar prin cabinetele medicilor esteticieni, ci şi o bună gospodină. Fosta iubită a lui Florin Pastramă, concurentă în noul sezon Masterchef, de la Pro Tv, i-a convins pe juraţi că merită să treacă în etapa următoare pregătindu-le un ton pe pat de legume asiatice. Preparatul ei a fost apreciat, gătit perfect şi frumos aranjat pe farfurie, a trimis-o în primii 18 concurenţi care au mers mai departe în etapa următoare a concursului culinar.

  • joseph Hadad

    Chef cu mare experienţă, cunoscut și apreciat în branșă, Joseph Hadad face parte acum din juriul noului sezon „MasterChef”, de la Pro Tv, emisiune difuzată de luni până joi la 22.30. Joseph Hadad (59 de ani) ne-a povestit despre cum a plecat din ţara sa de origine şi a ajuns în România şi cum este să lucreze în show-ul de la Pro TV.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1