Când începe noul sezon Masterchef cu noii juraţi

juratii_masterchef.jpg

jurati masterchef
Ei sunt noii juraţi Masterchef
foto: Pro Tv
Citeste tot despre: 

La Pro Tv se încing din nou cuptoarele în această toamnă. Un nou sezon al show-ului culinar Masterchef cu cei trei noi juraţi la pupitru va debuta pe 9 septembrie, de la ora 22.30.-

Oameni cu experiențe și caractere diferite, veniți din toate colțurile României, dar și din străinătate, sunt pregătiți să-și demonstreze abilitățile culinare, pasiunea și talentul pentru gătit la Masterchef. Mizele sunt foarte mari, iar Chef Joseph Hadad, Chef Silviu Chelaru și artistul și expertul în vinuri Cosmin Tudoran vor decide soarta celor care au venit cu un singur vis, să obțină un șorț MasterChef. Sunt doar 18 locuri în bucătăria MasterChef și, pentru a obține unul dintre ele, concurenții vor intra într-o competiție acerbă încă din momentul zero al preselecţiilor. Titlul de MasterChef România 2019 vine la pachet cu marele premiu, în valoare de 50.000 euro. Emoţii au nu doar condurenţii, ci şi juraţii, fiind în premieră în această postură. 

Ce spun cei trei juraţi Masterchef

“Pentru mine, bucătăria este un loc plin de viață și de emoție! Nu poți găti dacă nu pui emoție și pasiune în mâncare. Le voi oferi șorțul concurenților care îmi vor arăta că au pus sufletul în mâncarea pe care au pregătit-o”, a spus Chef Joseph Hadad. Din concurent a devenit jurat. Este vorba despre Silviu Chelaru, unul dintre bucătarii care vor juriza farfuriile concurenţilor .“Vreau să văd determinare fără niciun compromis. Întotdeauna există o scuză în cazul în care nu ai gătit suficient de bine, dar aici nu avem timp pentru scuze. Pune tot ce ai mai bun într-o farfurie și vei primi șorțul”, a spus Chef Silviu Chelaru. “Farfuria perfectă trebuie să trimită mesajul corect către creier de la prima mușcătură. Asta este ceea ce caut: concurenți care vor crea gustul suprem”, a declarat Cosmin Tudoran. 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1