Măruţă şi Capatos au ajuns la cuţite din cauza violului de la Vaslui! Cum "s-au încăierat" cei doi

marutacapatos.jpg

catalin maruta dan capatos viol vaslui scandal sms
Cătălin Măruţă şi dan capatos s-au certat după ce prezentatorul Pro Tv a citit în direct un sms de la realiyatorul "Un show păcătos"
foto: Click!

Val de critici la adresa lui Cătălin Măruţă! Prezentatorul de la Pro Tv s-a plâns pe reţelele de soacializare că a avut o zi de coşmar după ce în ediţia de marţi a avut-o în direct pe Raluca, tânăra violată de 7 bărbaţi din Vaslui. Ca să se apere oarecum de atacul furibund, realizatorul tv a menţionat în emisiunea de miercuri că şi alte televiziuni şi-ar fi dorit să continue subiectul, ba chiar a citit un sms în direct, venit de la Dan Capatos.

Război rece între Cătălin Măruţă şi Dan Capatos. În timp ce primul este pus la zid, iar CNA s-a autosesizat şi va discuta în şedinţa de joi (23 iulie) faptul că prezentatorul a devoalat identitatea tinerei violate de 7 bărbaţi din Vaslui, moderatorul de la "Un show păcătos" îl acuză de un gest "lipsit de eleganţă".   

În ediţia de miercuri a emisiunii "La Măruţă", prezentatorul Cătălin Măruţă a prezentat un mesaj pe care l-a primit de la colegul sau de breaslă Dan Capatos, cel care l-a criticat că a prezentat-o în direct pe elevă violată. Acesta l-a citit în direct, explicând că şi alte televiziuni şi-ar fi dorit să continue subiectul, însă mama fetei a ales să vorbească la Pro Tv. Sms-ul pe care Dan Capatos l-a trimis lui Măruţă sună aşa: 

"Suriorule, crezi că am şi eu vreo şansă să o iau pe mama şi fata în emisiune diseară fără să îţi încurc lucrurile?", a citit din mesaj Cătălin Măruţă. Acesta i-a răspuns că nu va putea să-i dea relaţii pe această temă.

"Te-aş ajută cu mare drag, dar din păcate nu am cum. Vom continuă subiectul şi mâine şi este complicat cu cei de la Vaslui. Te înţeleg şi multă baftă", i-a răspuns Măruţă lui Dan Capatos. Tot el l-a acuzat pe Dan Capatos că nu a făcut tocmai un gest frumos.

"Sper să nu se supere, Dan Capatos, dar ipocrizia asta... de a te duce la televizor şi a spune... uite ce au făcut acolo, au dat interviu şi apoi luau imagini şi le difuzau nu este fair-play. Noi am vrut să ajutăm această fată", a spus Cătălin Măruţă în ediţia de miercuri a emisinii sale.

În replică, Dan Capatos a spus în emisiunea pe care o prezintă că este prieten cu Cătălin Măruţă, însă condamnă faptul că acesta a citit în direct sms-ul fără să-i ceară acordul.

"Nu mi s-a părut tocmai ok cum a procedat Cătălin Măruţă. Nu voiam nimic altceva decât să le avem şi noi invitate pe cele două, însă el a vrut să se dea mare, să sublinieze că le-a avut el în emisiune. Nu mi se pare în regulă să ne facem asta între noi, colegi de breaslă... să-mi citeşti pe post mesajul, mai ales că eu nu i-am dat acordul să facă asta, este un gest neelegant, care nu se face. Între noi, ne ajutăm. Eu sunt prea prieten cu Cătălin Măruţă că aş spune mai multe", a explodat Dan Capatos, miercuri seara (22 iulie). 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1