Mărturisirile cutremurătoare ale Loredanei Pastramă despre copilărie

loredana-pastrama.jpg

loredana pastrama pepe cumnata agresata
Loredana Pastramă este sora vitregă a Ralucăi, soţia lui Pepe
foto: captură Kanal D
Citeste tot despre: 

Nu a avut parte de afecţiunea părintelui natural nici în copilărie, dar nici acum! Deloc. Acesta pare să fie motivul din cauza căruia Loredana Pastramă (28 de ani) se simte, în prezent, abandonată.

Unchiul ei, Mircea, a îngrijit-o, cu mulţi ani în urmă, şi i-a fost ca un tată Loredanei Patramă. "Nu am avut parte deloc de afecţiune în copilarie şi, probabil, de asta o caut în altă parte... Tatăl meu a crescut-o pe Raluca şi pe Bombo, eu am crescut la bunici. Eu semăn foarte bine cu tatăl meu, am caracterul lui, temperamentul lui. Cum e el, aşa sunt si eu. Din păcate, pentru mine, tatăl meu e unchiul meu Mircea. El a fost mereu alături de mine atunci când am avut nevoie. Deşi nu prea avea grijă de mine, el mă lua în vacanţe, îmi lua haine înainte de şcoală în fiecare an”, a măturisit emoţionată Loredana, în cadrul emisiunii “Wowbiz”, de la Kanal D.

Loredana Pastramă susţine că, deşi tatăl ei natural este un om înstărit, ea a crescut într-o sărăcie lucie, lângă groapa de gunoi Glina, iar în timp, relaţia lor s-a deteriorat definitiv. “Relaţia mea cu el s-a rupt atunci când i-am prezentat un iubit, atunci când aveam 17 ani. Mi-a zis să ies cu el afară din birou ca e mai scund decât mine şi că nu este potrivit pentru mine. De atunci, ne-am văzut doar când a fost să îmi vadă copiii. Apoi, totul s-a rupt definitiv, la cununia Ralucăi...", a mai povestit Loredana Pastramă, la Kanal D, în cadrul aceleiaşi emisiuni.

lore.jpg

loredana pastrama raluca pepe certuri
Loredana Pastramă face mărturisiri şocante despre familia ei
Foto: Captură Kanal D
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1