Mărturiile unei soliste celebre: «Am scăpat ca prin urechile acului de atentatul din Turcia»

ellie-white-sicilia-12155515151.jpg

ellie white, copii, vacanta, turcia, sicilia
Ellie White şi Doru Tinca au împreună doi copii: pe Alexis Maria (1 an) şi pe Mihai (aproape 4 ani)

În seara zilei de 28 iunie, trei bărbaţi au deschis focul cu pistoale mitralieră, după care s-au aruncat în aer, pe aeroportul Ataturk din Istanbul. Au fost 45 de morţi şi sute de răniţi. În acest infern ar fi putut să fie şi Ellie White, cu logodnicul şi copiii. Din fericire, cineva de sus i-a protejat şi le-a îndrumat paşii către o altă destinaţie de vacanţă.

„Eu aş fi vrut să ne facem vacanţa în Turcia pentru că ştiam nişte resorturi ideale pentru familiile cu copii. Planificasem zborul, cazarea, totul. Ar fi trebuit să fim în aeroportul Ataturk chiar pe 28 iunie, când a fost atentatul”, povesteşte partenerul de viaţă al artistei, Doru Tinca. S-au răzgândit pe ultima sută de metri şi o zi mai târziu aterizau pe un alt aeroport mult mai liniştit, din Sicilia. Ellie îşi amintise că are paşaportul expirat şi, cum nu mai avea timp să îl reînnoiască, a fost mai simplu să schimbe destinaţia. Mai simplu şi mult mai sigur. În Sicilia, au avut parte de linişte, pace şi relaxare. S-au cazat într-un resort de patru stele cu toate facilităţile, la all inclusive. „Exista acolo o bucătărie cât o sală de mese deschisă non-stop, complet echipată cu aragazuri, cuptoare cu microunde şi ingrediente necesare pentru cei care doreau să-şi prepare ceva special de mâncare. Aici am gătit separat, 3 mese pe zi, pentru fetiţa noastră de un an, Alexis Maria. Să nu vă imaginaţi că am stat numai în bucătărie, pentru că pregătirea unei mese pentru ea nu dura mai mult de 15 minute”, povesteşte Ellie White. 

Tot programul de vacanţă s-a învârtit în jurul copiilor. De altfel, de patru ani, de când sunt părinţi, Ellie şi Doru se distrează în vacanţe numai pe la tobogane, maşinuţe şi leagăne. „Programul zilei era simplu: mic dejun, plajă până la 12.00, prânz, apoi somn cu toţii, că eram rupţi, după care ne mai distram pe la piscină şi locuri de joacă pentru copii, apoi cina, o plimbare de seară şi din nou la somn. Vacanţele, acum, se învârt în jurul copiilor noştri. Alegem destinaţii şi hoteluri care să ofere beneficii celor mici”, mai spune Doru.

Sejurul a durat 6 zile şi a fost pentru prima dată când micuţa Alexis Maria s-a putut bălăci în mare. Au avut timp şi de vizitat obiective turistice. Aşa au ajuns la Castelul di Lombardia, unul din cele mai mari din Italia, construit în Evul Mediu şi care se întinde pe o suprafaţă de 26.000 mp. Apoi, au vizitat un atelier de ceramică, de unde au achiziţionat ulcioare şi farfurii pictate manual şi s-au plimbat prin orăşele cochete, care păstrau un farmec aparte.

“Am avut o jumătate de an solicitantă, cu concerte şi înregistrări în studio. În paralel, am avut grijă de cei mici care s-au confruntat cu fel şi fel de răceli. Această vacanţă a venit cum nu se putea mai bine. Simt că ne-am încărcat bateriile şi acum suntem pregătiţi de noi proiecte. Deja am avut opt concerte în ţară de când ne-am întors”, declară artista. 

ellie-white-sicilia-2-895515115.jpg

ellie white, copii, vacanta, turcia, sicilia
Alexis Maria a ieşit deja de două ori din ţară

ellie-white-sicilia-3-15151515151.jpg

ellie white, copii, vacanta, turcia, sicilia
Alexis Maria s-a bălăcit pentru prima dată în mare cu părinţii şi frăţiorul ei

 

Au găsit ceva «last minute»

Ellie White şi Doru Tinca s-au hotărât să plece în Sicilia cu doar câteva zile înainte. „Ne-am dorit ceva mai special, însă nu departe de ţară. Am avut noroc că am găsit bilete de avion şi cazare aşa, din scurt”, spun cei doi.

 

istanbul-895415151515.jpg

ellie white, copii, vacanta, turcia, sicilia
La sfârşitul lui iunie a avut loc un atentat pe aeroportul din Istanbul. Săptămâna trecută vecinii turci au trecut din nou prin gloanţe, după o lovitură de stat eşuată
Loading...

Citește și