Marius Ţeicu, declaraţii sfâşietoare după moartea fiicei

marius_teicu.jpg

marius teicu declaratii moarte patricia teicu
Marius Ţeicu s-a dus la cimitir să pregătească toate cele necesare înmormântării
foto: captură video

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

E durere mare în familia lui Marius Ţeicu după ce din această dimineaţă, Patricia, singura fiică a compozitorului a pierdut lupta cu boala şi s-a stins pe un pat de spital. celebrul ei tată este devastat de durere. Cu ultimele puteri, el a fost la cimitir ca să stabilească toate detaliile înmormântării. Vizibil afectat, maestrul a făcut primele declaraţii după ce şi-a pierdut fiica, bolnavă de leucemie.

Deşi era fericită că boala nu-i mai făcea probleme, Patricia  a fost nevoită să se întorcă la spital, iar de ziua ei, la 29 iulie, a sărbătorit printre perfuzii. Se lupta de aproape un an cu boala care i-a măcinat trupul şi chiar dacă a făcut o operaţie de transplant medular, care îi dăduse mari speranţe, starea ei de sănătate s-a schimbat la 360 de grade, iar ogansimul ei mult prea obosit de la atâtea tratamente a cedat miercuri dimineaţă (2 august).

Reporterii ştirilor Kanal D au vorbit cu Marius Ţeicu, la câteva ore după ce compozitorul a aflat tragica veste. Devastat, acesta a găsit putere să meargă la cimitirul la care fiica lui va fi înmormântată şi să povestească ce s-a întâmplat cu Patricia. 

patricia-teicu-si-familia.jpg

patricia teicu copii
Patricia a lăsat în urmă doi copii minori, Andrei (10 ani) şi Casandra (7 ani)
foto: arhiva personală

"Era bine, dar a revenit boala. Aşa se întâmplă şi din păcate corpul ei nu a mai putut. Nu a mai putut să suplinească ce trebuia să fie şi s-a dus încet", a spus compozitorul.

Marius Ţeicu a încercat să păstreze discreţia asupra situaţiei delicate în care se afla fiica sa şi probabil că nu ar fi făcut nimic public dacă nu ar fi avut nevoie de donatori de sânge pentru ea. Anul trecut, compozitorul a făcut un apel pe contul lui de socializare, în care le cerea cunoşcuţilor, dar şi oamenilor simpli să meargă la Centrul de Transfuzii pentru a o ajuta de Patricia. Mobilizarea a fost una masivă, dar boala a fost mai puternică.

Trupul neînsufleşit al fetei lui Marius Ţeicu va fi depus joi, la capela unui cimitir din centrul Capitalei. Vineri, Patricia va fi condusă pe ultimul drum.   

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • patricia teicu

    Patricia Țeicu-Rădulescu a pierdut lupta cu boala miercuri, 2 august. Fiica lui Marius Țeicu împlinise în urmă cu numai câteva zile 41 de ani, la 29 iulie, pe patul de spital, în timp ce încă mai spera să învingă din nou leucemia.

  • patricia teicu

    Patricia Țeicu-Rădulescu a murit miercuri, 2 august, după o luptă chinuitoare cu leucemia. Femeia de 41 de ani anunța în urmă cu numai patru luni că învinsese boala și privea cu multă încredere spre viitor. Își recăpătase optimismul după multe luni petrecute în spital și după un transplant de măduvă.

  • Fiica lui Marius Țeicu a murit astăzi la vârsta de 41 de ani. Patricia Țeicu Rădulescu suferea de leucemie. A stat internată luni de zile la Fundeni, timp în care prietenii i-au sărit în ajutor, donând sânge.

  • patricia teicu marius teicu piesa versuri

    O veste teribilă i-a îngheţat sângele în vene maestrului Marius Ţeicu. Miercuri dimineaţă, unica lui fiică, Patricia, pentru care compozitorul s-a dat peste cap să o salveze, şi-a dat ultima suflare pe patul de spital de la Institutul Clinic Fundeni după o luptă crâncenă cu leucemia. În urmă cu doar câteva luni, tânăra, care abia împlinise 41 de ani, a crezut că a învins boala, dar din păcate nu a fost aşa. Tatăl său este devastat, mai ales că cei doi erau extrem de apropiaţi, iar cu ani în urmă îi dedicase o piesă specială.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5