Marius Moga şi-a botezat, în secret, fiica de un an

Marius Moga (34 de ani) şi Bianca Lăpuşte (23 de ani) şi-au botezat fetiţa, pe micuţa Maria, în vârstă de aproape un an. Slujba a avut loc duminica trecută, în Alba Iulia, oraşul natal al compozitorului.

14-vedete-bianca.jpg

Marius Moga şi Bianca Lăpuşte şi-au creştinat fetiţa la Alba Iulia

Se zvoneşte că naşul micuţei Maria este fostul coordonator de programe de la Realitatea TV, Sorin Enache, un prieten de-al cuplului. Cei doi au petrecut cu familia şi cu prietenii din showbiz, alături de care colaborează. “Marius şi Bianca şi-au dorit ca la eveniment să participe puţină lume. Peste doar câteva zile, pe 7 octombrie, Maria va împlini un anişor, iar atunci vestiţii ei părinţi vor organiza un alt chef. Va fi însă tot un eveniment restrâns, alături de persoane dragi şi de prieteni foarte buni”, ne-au povestit surse apropiate familiei Moga.

Loading...

Citește și

  • bianca lapuste marius moga

    Cine ar fi crezut că îl vom vedea pe rebelul Marius Moga într-o imagine de familie atât de înduioşătoare? La o lună de când soţia lui, Bianca Lăpuşte, a născut-o pe micuţa Maria, artistul a fost surprins cu fetele lui la o clinică medicală din zona Floreasca.

  • inna marius moga

    Cu siguranță, "Vocea României" este unul dintre cele mai urmărite show-uri din România. Cum succesul de care se bucură a adus audiențe record pentru PRO TV, postul de televiziune încearcă să dea lovitura și cu varianta pentru copii, "Vocea României Junior". Filmările au avut loc deja, dar telespectatorii vor putea urmări emisiunea de abia în primăvara lui 2017.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1