Marioara Zăvoranu a murit. Scandalul continuă! Fratele femeii şi Oana Zăvoranu sunt la cuţite

oana-si-marioara-zavoranu.jpg

oana marioara zavoranu
Oana și Marioara Zăvoranu au avut o relație bună până înainte cu câteva luni de moartea femeii
Foto: arhiva personală

Nu mai este niciun secret pentru nimeni că asediul pornit de Oana Zăvoranu în ultimele luni împotriva mamei ei îl are ca "vinovat" pe unchiul brunetei, fratele vitreg al femeii de afaceri.

Din gelozie, dar şi din teama că averea familiei va ajunge la Gigicu, aşa cum îi spune Oana unchiului ei, actriţa a preferat să se retragă uşor-uşor, dar şi să facă presiuni şi să se adreseze justiţiei pentru a-şi recupera averea pe care i-a cedat-o mamei.   

Gigicu, pe numele său real Gheorghe Radu, se va ocupa de toate demersurile înmormântării surorii lui. Bărbatul nu ştie însă dacă va putea să fie singurul care va decide în această situaţie delicată, având în vedere relaţiile tensionate pe care le are cu Oana Zăvoranu. Marioara Zăvoranu a fost proprietara cimitirului "Eternitatea" şi aşa cum ar fi şi normal, trupul ei ar urma să fie îngropat aici.

Marioara Zăvoranu a murit. Unde va fi înmormântată

"Între noi nu a existat cuvântul acesta de vitreg. Am fost alături de ea, tot timpul şi sper că îi voi fi şi pe ultimul drum, până la capăt. Din punctul meu de vedere, cred că pot să stau lângă Oana la înmormântare. O să stăm de vorbă ca să găsim înţelegere. Să treacă aceste zile, în care trebuie să facem procedurile necesare. O ştiu încă de la naştere. Imaginea aceasta de om puternic pe care o afişează... Ce pot să zic... şi în istorie au fost oameni puternici, dar ei erau sprijiniţi din spate. Eu nu ştiu dacă voi putea depune trupul surorii mele la capela cimitirului Eternitatea, aşa cum mi-am propus. Dacă Oana nu e de acord, atunci va trebui să găsim o altă soluţie", a spus fratele Marioarei Zăvoranu la Antena Stars.

cimitir_privat_eternitatea_marioara_zavoranu.jpg

cimitir eternitatea marioara zavoranu
Cimitirul privat Eternitatea din București este proprietatea Marioarei Zăvoranu
Foto: Click!

Marioara Zăvoranu a murit. Oana Zăvoranu nu vrea ca trupul femeii să fie depus la cimitirul "Eternitatea" 

 • oana marioara zavoranu
  Oana şi Marioara Zăvoranu s-au certat şi s-au împăcat de mai multe ori în utlimii 15 ani
  Foto: Arhiva personală
 • oana marioara zavoranu
  Oana şi Marioara, în urmă cu mulţi ani, într-o perioadă în care nu erau certate
  Foto: Arhiva personală
 • oana marioara zavoranu
  Atât Oana, cât şi Mărioara au fost fericite că s-au revăzut
  Foto: Click!
 • oana marioara zavoranu
  Oana, Marioara şi Răzvan, fostul iubit al Oanei. Pe atunci, mama şi fiica erau bune prietene
  Foto: Click!
 • oana marioara zavoranu
  Când Oana a revenit din Israel anul trecut, Mărioara a aşteptat-o cu flori la aeroport
  Foto: Click!
 • oana marioara zavoranu
  Cele două nu au ratat nicio ocazie pentru a arăta ce bine se înţeleg
  Foto: Click!
 • marioara zavoranu a murit
  Marioara Zăvoranu a murit: în vremurile când se înţelegea cu Oana
  Foto: Arhiva personală
 • Maximize

1/7

În urmă cu o săptămână, Oana Zăvoranu a subliniat  că nu îi va permite unchiului ei să o înmormânteze pe femeie în cimitirul ei. “Mă voi asigura că nu e înmormântată în cimitirul meu. Restul e dureros de neimportant pentru mine. Să se ocupe Gigicu şi toţi angajaţii cu carte de muncă la mişto pe banii mei, fraudând statul. Repet, sunt orfană! Cine ar muri? Daca nu mai am mamă. Taţii mei au murit. Deci nu are cine să îmi mai moară important", spunea Oana. 

oana_zavoranu.jpg

oana zavoranu
Oana Zăvoranu vrea ca Marioara să fie înmormântată după regulile ei
Foto: arhiva personală

Marioara Zăvoranu a murit. Şi-a petrecut ultimele luni din viaţă la Institutul Fundeni

Marioara Zăvoranu a încetat din viaţă, vineri dimineaţă, la 67 de ani, după trei luni de agonie pe patul de spital. Rudele au primit vestea tragică la prima oră, de la medicii care se ocupau de ea la Institutul Fundeni. Rudele se ocupă de înmormântarea femeii de afaceri, pe care vor, se pare, în mod surprinzător, să o îngroape în Cimitirul Domneşti, alături de fiicele ei, osemintele cărora Marioara a vrut să le mute în Cimitirul Eternitatea, pe care îl deţinea.

Aceştia au luat această decizie tocmai pentru a evita scandalul cu Oana Zăvoranu, însă bruneta nu s-a mai opus acestei idei după ce a aflat de moartea mamei sale.  

Loading...
 
 

Citește și

 • mariora zavoranu a murit oana tinuta lejera

  Deşi s-ar părea că nu are nevoie de consolare în aceste momente grele, Oana Zăvoranu este înconjurată de prieteni după ce a aflat în această dimineaţă că Marioara Zăvoranu a murit. Bruneta care a stat închisă în casă până în jurul orei 15.45 a refuzat să facă declaraţii jurnaliştilor strânşi în faţa casei ei, însă nu părea dărâmată de vestea decesului mamei ei.

 • marioara zavoranu

  După o lungă luptă cu boala, Mariora Zăvoranu (67 de ani) a murit. Femeia a încetat din viaţă joi dimineaţa, în jurul orei 09.30, pe patul de spital, la Institutul Fundeni. Ea se afla internată de la începutul anului la Terapie Intensivă, secţie care îi devenise o a doua casă, după vila din Afumaţi unde a locuit în ultimii ani.

 • marioara zavoranu rinichi scos medici

  Marioana Zăvoranu a murit în această dimineaţă, la 67 de ani. După trei luni de spitalizare, femeia a pierdut lupta cu viaţa. Joi seara, Marioara Zăvoranu intrase în comă, iar medicii au încercat tot posibilul să o salveze.

 • marioara zavoranu a murit

  Marioara Zăvoranu a murit vineri, 17 aprilie, la 66 de ani. După trei luni de spitalizare, mama Oanei Zăvoranu a intrat în comă joi seară, iar vineri dimineaţa a pierdut lupta cu viaţa, deşi medicii au făcut tot posibilul să o salveze.

 • marioara zavoranu deces moarte spital coma

  Marioara Zăvoranu a murit! Femeia se afla în spital de aproape patru luni, din cauza problemelor la rinichi de care suferea, dar şi din cauza diabetului. Astăzi dimineaţă, 17 aprilie, suferinţa renală i-a adus, din păcate, sfărşitul, în jurul orei 09.30.

 • oana zavoranu marioara scandal

  Marioara Zăvoranu, care a murit vineri (17 aprilie), la 66 de ani, a avut o relaţie dificilă cu fiica ei, Oana (41 de ani), până în ultima clipă. Cele două s-au certat pe avere, după ce Oana i-a cerut să îi lase moştenirea. În ciuda faptului că mama ei era pe patul de spital, Oana nu a cedat şi a povestit că Marioara a înjurat-o şi chiar i-a spus că nu o vrea.

 • marioara zavoranu a murit

  Marioara Zăvoranu a murit vineri, 17 aprilie, după trei luni petrecute la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Fundeni. Femeia de 66 de ani a anunţat recent că toată averea ei va rămâne fiicei sale, Oana.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1