Marioara Zăvoranu a murit! Oana, mesaj dur pentru Gigicu: ''Dacă îndrăzneşti să-ţi arăţi mutra de imbecil şarlatan..."

oana-zavoranu.jpg

marioara zavoranu a murit
Marioara Zăvoranu a murit: Oana i-a interzis lui Gigicu accesul la cimitirul unde e depusă mama sa
FOTO: Arhiva personală

Marioara Zăvoranu (66 de ani) a murit, dar Oana Zăvoranu (41 de ani) continuă războiul cu Gigicu, fratele Marioarei, pe numele său adevărat Gheorghe Radu, căruia i-a transmis numai cuvinte dure.

Potrivit România TV, Oana i-a interzis acestuia să meargă la înmormântarea Marioarei Zăvoranu, ba chiar i-a trimis un mesaj extrem de dur care arată resentimentele pe care bruneta le simte faţă de de Gigicu.

"Gigi, să nu îți mai permiți în viața ta să mai dai tu semnături în locul meu. Tu și curva ordinară de nevastă-ta sunteți zero și ăsta este doar începutul. Tu nu ești decât un străin care ai sperat ceva, dar îți iau tot. Ai să înveți să muncești pentru că toată viața ai stat ca un trântor pe spatele Marianei sperând bani, doar că dacă aveai sentimente te duceai la ma-ta, tac-tu și nepoatele tale, dar nu știi nici cimitirul, nici nu te-ai interesat vreodată unde sunt pentru că mă-ta și tac-tu nu aveau ce să îți lase decât moloz și datorii'', i-a transmis Oana fratelui Marioarei.

Oana a mai adăugat: ''De data asta, cea care te-a protejat toată viața și pe care nu ai iubit-o decât pentru bani și pentru care ne-a făcut viața un calvar tuturor (mie, tata, Țuțu, că toți te urâm și disprețuim ca ești și vei rămâne doar un retardat) nu mai e. Dar eu sunt și nu mor, trăiesc ca să mă bucur de viață și să am tot ce sub influența ta malefică nu am avut! Trăiesc ca să te văd muncind fără să mai primești moca salarii de mii de euro pe lună, acasă, aduși de șofer. Trăiesc și vei da tot ce nu îți aparține, îți promit!''

''Cât despre declarațiile tale că tu te ocupi de cosciug, funeralii și tot, te anunț, Pinnochio pârlit, că dacă îndrăznești să îți arăți mutra de imbecil șarlatan la înmormântarea maică-mii, tu, curva ta zoioasă sau fi-tu ăla poponar, vei avea bodyguarzi care te vor scoate în șuturi și atunci vei înțelege cine sunt eu și că numai tu nu i-ai dus un pachet de Carpați lui tata care te-a ținut ani în cârcă, ci i-ai și furat haine, pantofi, parfumuri și tot ce ai putut drept mulțumire. Să nu treci de mine și să nu mă subestimezi că acum nu mai este nimeni care să te apare, ești în aer. Nepoțica ta iubită!", i-a scris Oana lui Gigicu.

Marioara Zăvoranu a murit. Oana: "S-a făcut dreptate divină"

Ea le-a spus prietenilor că s-a făcut dreptate divină, asta după ce, zilele trecute, ea a vorbit-o de rău pe mama ei, care zăcea de trei luni în Spitalul Fundeni, cu grave probleme renale (n.r.- i-a fost scos un rinichi, iar celălalt funcţiona doar 10%): “Mama a spus mereu că nu m-a vrut şi că m-a făcut cu sila pentru că a obligat-o tata să mă păstreze, ameninţând-o cu Miliţia. Mă priveşte ca pe un duşman. Eu sunt diavolul pentru ea, dacă moare să se ocupe de înmormântare fratele ei, Gigicu, pe care îl iubeşte. Sunt diavol pentru ea şi nu mai există nimic care să mă readucă la vreun sentiment… Acum o să o ia dracu’. Şi o să fac strict ce cred eu şi mă doare în pix, că e o străină pentru mine”. Dar şi Marioara recunoscuse, de-a lungul vieţii, că averea lor, care se ridică la circa 60 de milioane de euro, a schimbat-o: “M-am lăsat cucerită de bogăţie şi mi-a prins bine. Totul e pentru Oana, dar după moartea mea. N-am făcut testament, dar totul îi revine ei”.

Marioara Zăvoranu a murit: Oana Zăvoranu s-a răzgândit

După circul pe care l-a făcut vineri, Oana Zăvoranu a revenit la gânduri mai bune sâmbătă (18 aprilie). Ea a spus apropiaţilor că-şi va înmormânta mama la cimitirul Eternitatea. "Regret că nici măcar ultima dată când m-a văzut nu a putut să mă iubească. As fi vrut să îi spun că o iubesc, dar nu m-a lăsat", ar fi zis Oana, după ce a aflat că, pe patul de moarte, Marioara Zăvoranu ar fi cerut iertare unui preot pentru răul pe care i l-a făcut fiicei ei.

Marioara Zăvoranu a murit: Unde va fi înmormântată

cimitir_privat_eternitatea_marioara_zavoranu.jpg

Cimitirul privat Eternitatea din București este proprietatea Marioarei Zăvoranu
Foto: Click!

Marioara Zăvoranu a murit! Oana Zăvoranu s-a răzgândit în privinţa incinerării trupului mamei ei, după ce, iniţial, vedeta a dezvăluit că femeia de afaceri dorea să fie incinerată. Astfel, Mărioara Zăvoranu va fi înmormântată la cimitirul Eternitatea pe care l-a administrat până să ajungă în Spitalul Fundeni, acolo unde s-a stins din viaţă ieri dimineaţa, 17 aprilie, la ora 09.30.

Marioara Zăvoranu a murit: cauza oficială a decesului

Marioara Zăvoranu a murit vineri dimineaţă (17 aprilie), la Institutul Clinic Fundeni, unde era internată de trei luni. Conform unui comunicat oficial al spitalului, femeia suferea de insuficienţă renală cronică, diabet zaharat pentu care urma tratament cu insulină şi avea boli cardiace. 

Medicii au anunţat că femeia avea o afecţiune a arterelor (coronare) care alimentează cu sânge oxigenat muşchiul inimii, boală coronaroană ischemică cu sechele de infarct miocardic. Această afecţiune se caracterizează prin îngustarea coronarelor, cu diminuarea aportului de sânge oxigenat la nivelul miocardului.

Marioara Zăvoranu, care a murit vineri, a fost diagnosticată cu accident vascular celebral sechelar (repetat) şi pionefroză dreaptă (n.r. acumularea urinei purulente într-un sistem colector renal obstruat). Marioara Zăvoranu intrase într-o stare septică severă, iar în ciuda tratamentului administrat, medicii nu au mai putut să o salveze. Aceştia s-au chinuit două ore să o resusciteze, însă în jurul orei 09.30 au constatat decesul. 

 

 

Loading...
 
 

Citește și