Mario Fresh, de nerecunoscut. «M-am îngrășat 12 kilograme. Am mâncat ca un animal»

mario-fresh-alexia-eram.jpg

mario fresh si alexia eram
Mario Fresh și Alexia Eram
foto: Vertical Entertainment

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Fiul „adoptiv” al lui Alex Velea şi al Antoniei şi „ginerele” Andreei Esca s-a transformat total după experiența „Asia Express de la Antena 1. Mario Fresh a apărut ceva mai ”împlinit” la lansarea comediei ”Miami Bici”. Solistul a recunoscut că după ce s-a întors din Asia a dat iama în mâncare, cu consecințe grave asupra siluetei.

După câteva săptâmâni de filmări în Taiwan şi Filipine, alături de Alex Velea (35 de ani), pentru reality show-ul „Asia Express – Drumul Comorilor”,  Mario Fresh (20 de ani) s-a întors cu poftă de mâncare și chef de tras de fiare.

mario-fresh-noiembrie.jpg

mario fresh si alexia eram
Așa arăta Mario Fresh la scurt timp după ce s-a întors din Asia
foto: arhiva Click!

 

Dacă în noiembrie, la scurt timp după întoarcerea din Asia, iubitul Alexiei Eram apărea ca tras prin inel la un eveniment monden, luni, la avanpremiera comediei ”Miami Bici”, Mario arăta complet transformat. „M-am îngrăşat cam 12 kilograme de când m-am întors. Am mâncat ca un animal, m-am îngrăşat foarte, foarte tare. Am mâncat orice când m-am întors, mi-a fost dor de mâncarea de acasă. Pentru că acolo nu apucam să mâncăm decât dimineaţa şi seara, orez prăjit cu un fel de cârnaţi combinaţi cu cârnaţi de-ai lor prăjiţi, aceasta fiind mâncarea lor tradiţională. Şi m-am săturat de mâncarea lor atât de tare, încât aş fi mâncat orice altceva”, a povestit Mario Fresh pentru Click!

asiaexpress-_ed.4_9.jpg

mario fresh la asia express
Mario Fresh, în timpul filmărilor la Asia Express
foto: Antena 1

 

Citește și:

EXCLUSIV Iată primele două echipe eliminate de la «Asia Express»! Cei mai puternici au clacat cel mai ușor

Iubitul Alexiei Eram s-a reinventat după “Exatlon”. Ce bine îi stă la costum!

Mario Fresh: ”mi-a plăcut experiența de la Asia Express”

Mario ne-a explicat și care este rolul mașinilor care însoțesc toate echipele din show-ul Asia Express. „Este vorba despre maşina producţiei. În acea maşină noi nu avem voie să ne urcăm. Cu ea se deplasează cameramanul când trebuie să fugim mai mult. Tot acolo este şi un reporter care notează tot ce fac concurenţii în cursele lor. Acolo se află și un translator care traduce atunci când avem nevoie sau când mai facem vreo nefăcută şi ne scoate din încurcătură. Tot el este cel care vorbeşte cu poliţia şi salvarea dacă este nevoie. Uneori mai avem şi un medic care ne supraveghează şi intervine când avem probleme de sănătate. Mi-a plăcut experienţa de la Asia Express”, a mai declarat Mario Fresh. 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul