Elena Băsescu, apariţie excentrică la premiera Miami Bici: trening de 3.000 de euro, tocuri cui şi buze mărite

elena-basescu-treining.png

elena basescu
Elena Băsescu
Foto: OK!Magazine

Emoţii mari pentru Codrin Maticiuc şi Matei Dima, cunoscut publicului larg sub numele de BRomania, luni seara, 17 februarie, căci a avut avanpremiera filmului produs de ei, "Miami Bici". La eveniment au participat mai multe nume sonore din industria muzicală, dar şi prietenii lor veniţi să îi încurajeze. Cea care a furat toate privirile a fost însă fiica cea mică a fostului preşedinte Traian Băsescu, Elena.

Luni, 17 februarie, a avut loc avanpremiera unui film românesc, produs de către carismaticii BRomania şi Codin Maticiuc, la mall-ul Băneasa. Filmul este unul în regia lui Jesus del Cerro şi promite să aducă zâmbetul pe buze celor prezenţi în sălile de cinema. Pelicula spune povestea lui Ion şi Ilie, doi tineri dintru-un orăşel din România care pronesc într-o eventură în toiul iernii, spre Miami pentru a trăi atât visul american, cât şi visul românesc de a se îmbogăţi în mod rapid şi fără prea multă muncă. Odată ajung acolo, cei doi intră într-o multitudine de belele şi se împrietenesc cu un alt român care se ocupă cu trafricul de droguri. Aşa cum era de aşteptat, în film există şi o poveste de iubire, cea dintre Ion şi Ioana, o fată cu moravuri îndoielnice, dar cu un suflet bun, care le sare în ajutor celor doi tineri naivi. 

Fiica cea mică a lui Traian Băsescu a întors toate privirile 

86710512_1188799811512223_7815963394858549248_n_1.jpg

elena basescu la avanpremiera miami bici
Elena Băsescu, la avanpremiera Miami Bici, pelicula produsă de către Codrin Maticiuc şi BRomania
Foto: OK!Magazine

În seara de 17 februarie, cei doi producători au vizionat filmul la care au muncit pe parcursul mai multor luni alături de amici şi prieteni. Printre cei care au participat la eveniment şi au râs cu poftă s-au numărat, Inna, Antonia, Delia, dar şi fiica cea mică a lui Traian Băsescu, Elena. În vârstă de 39 de ani, Elena şi-a făcut apariţia la mall-ul din Băneasa într-o ţinută extravagantă care a întros toate privirile.

86651951_2806084292808898_5068839296576782336_n.jpg

elena basescu la avanpremiera miami bici
Elena Băsescu a purtat un treining în valoare de peste 3000 de euro la avanpremiera filmului "Miami Bici"
Foto: OK!Magazine

Un treining Gucci, în valoare de peste 3000 de euro. În picioare a purtat o pereche de pantofi stiletto cu un toc ameţitor. Elena a reuşit să lase în urmă despărţirea dureroasă de fostul iubit, mai mic cu 10 ani, şi a afişat un zâmbet molipsitor, pozându-se la panoul de la intrare cu cei prezenţi.

elena_24_1.jpg

elena basescu
Elena este adepta unui stil de viaţă sănătos şi nu lipseşte niciodată de la antrenamente
Foto:Arhivă personală

Fiica lui Traian Băsescu este o împătimită a sportului, iar acest lucru se poate observa cu lejeritatea dacă aruncăm o privire asupra siluetei fără cusur pe care o afişează plină de încredere Elena, care este mama a trei copii. Se pare că mezina fostului şef de stat a trecut şi pragul medicului estetician, dat fiind că buzele ei par să fie mai voluminioase decât înainte. 

Elena Băsescu şi Cătălin Tomată, doi ani de relaţie şi un copil 

eba-tomata-despartire.jpg

Elena Basescu alaturi de Catalin Tomata si copilul lor
Elena şi Cătălin au împreună o fiică pe nume Anastasia
Foto: Instagram

Elena Băsescu şi Cătălin Tomată s-au despărţit după doar doi ani de relaţie. Relaţia lor a debutat în vara anului 2017, iar la scurt timp, mai precis în septembrie, Elena a rămas însărcinată. Pentru că e o mare iubitoare de copii, vestea că va fi mamă de trei a fost primită cu bucurie de toată lumea. Din nefericire, la după doar doi ani de relaţie cei doi şi-au spus adio. Apropiații cuplului au susţinut că ambii au căzut de comun acord să nu transforme problemele personale într-un circ, așa cum au procedat alte perechi din showbiz-ul românesc şi de aceea au păstrat discreţia asupra motivelor care au dus la separarea lor. 

Elena Băsescu l-a ajutat pe iubitul său în afaceri

terasa_1.jpg

elena basescu si catalin tomata
Atunci când formau un cuplu, Eba şi Tomată îşi petreceau timpul la pizzeria deţinută de tânăr
Foto: Click!

Elena Băsescu i-a fost alături iubitului său şi în afaceri, u doar în viaţa personală. Ea l-a susţinut atunci când şi-a deschis o pizzerie şi o shaormerie, iar reporterii Click! au surprins-o, în repetate rânduri, fiind prezentă în locurile deţinute de către Tomată. Elena nu s-a eschivat şi i-a acordat o mână de ajutor pentru ca acesta să capete mai multă experienţă în domeniul afacerilor. Ea s-a ocupat de partea de promovare a unui pub deţinut de către Cătălin în zona Calea Victoriei, având grijă să încarce frecvente mesaje cu conţinut atractiv pe reţelele de socializare pentru a atrage clienţii. 

 

Citeşte şi 

Cinci semne că Elena Băsescu și iubitul tinerel și-au spus «adio»

Elena Băsescu și Cătălin „Tomată” s-au despărțit? Cei doi au o fetiță împreună

Elena Băsescu nu mai iese din sala de fitness! Are o talie de viespe

Elena Băsescu revine în politică? Ce a declarat fiica cea mică a fostului președinte

Loading...

Citește și

  • Povestea de dragoste dintre Elena Băsescu şi Cătălin Tomată a debutat brusc, după ce mezina fostului preşedinte a divorţat de Bogdan ”Syda” Ionescu. Erau extrem de îndrăgostiţi, mai ales că destul de repede a apărut şi rodul iubirii lor, micuţa Anastasia, însă iată, se zvoneşte că cei doi s-ar fi despărţit după doar doi ani de relaţie. Click! îţi prezintă cinci semne care demonstrează clar că nu mai formează un cuplu.

  • Elena Băsescu și Cătălin Tomată

    Elena Băsescu (38 de ani) s-ar fi despărțit de iubitul ei, Cătălin Gheorghe (27 de ani(, cunoscut drept „Tomată”, după doar doi ani de relație. Cei doi și-ar fi spus adio de o lună, iar primul semn că nu mai sunt împreună a venit la botezul fetiței Elenei Udrea, acolo unde fiica lui Train Băsescu a venit singură.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1