Iubitul Alexiei Eram s-a reinventat după “Exatlon”. Ce bine îi stă la costum!

m112-mario-fresh-1.jpg

Mario Fresh şi-a încordat muşchii la sala de sport

Solistul care s-a lansat sub aripa lui Alex Velea la „Golden Boy Society” îşi petrece timpul liber cu iubita lui, Alexia Eram, fiica Andreei Esca.

Mai nou însă, stilista Adina Buzatu, care colaborează şi cu Alex Velea, l-a luat ca model pe Mario Fresh (19 ani) şi i-a schimbat complet stilul vestimentar. Click! a aflat de la Mario ce proiecte are.

m212-13-8.jpg

Mario Fresh, alături de stilista vedetelor, Adina Buzatu

„Merg la sală, mai scot câte o piesă, câte un clip şi mă pregătesc să lansez un album. Mi-a fost greu fără Alexia două luni şi jumătate la «Exatlon», în Republica Dominicană. Ne-a fost dor unul de altul. Am primit cadou acolo o poză cu iubita mea după o lună şi jumătate. Vom împlini curând trei ani împreună”, ne-a spus Mario.

„La filmările «Exatlon», mi-a lipsit totul de acasă: familie, telefon, iubită. Cât despre muzică, vreau să creez cât mai multe piese”, ne-a mai spus Mario Fresh. 

Loading...

Citește și

  • mario fresh raluca galatanu

    Toate îi merg din plin lui Mario Fresh. A făcut o figură frumoasă la "Exatlon", în Republica Dominicană, a revenit pe pământ românesc şi şi-a luat o super maşină cu care face furori prin trafic. Asta nu este tot, însă. Artistul a defilat prin mall cu o blondă, pe care a ţinut-o de mână şi a îmbrăţişat-o.

  • Fiica Andreei Esca, Alexia Eram (19 ani), s-a întors în România pentru a petrece Crăciunul alături de familie şi de toţi cei care sunt importanţi pentru ea. Alexia a spus adio ţării natale şi familiei atunci când a decis să plece în Marea Britanie pentru a studia la o universitate prestigioasă. Iubitul său, Mario Fresh a condus-o la aeroport atunci când a plecat, fiindu-i alături în acel moment important. Iată cum a fost primită Alexia de familie la întoarcerea acasă, dar şi cine a fost marele absent!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1