EXCLUSIV Iată primele două echipe eliminate de la «Asia Express»! Cei mai puternici au clacat cel mai ușor

editia2_asia_express_2.jpg

Care sunt cele două echipe care vor părăsi Asia Express

Asia Express este emisiunea fenomen de la Antena 1 cu cel mai mare succes la public. Intrigile, stresul, oboseala și certurile sunt la înălțime în cadrul sezonului trei, iar părerile sunt împărțite cu privire la concurenți, mai ales în ceea ce privește echipa câștigătoare. Cei pe care ți-ai fi pariat toți banii sunt, de fapt, printre primii care au părăsit competiția. Click! a aflat detalii picante din emisiune și vă pune la curent cu tot ce se întâmplă în cadrul competiției.

În luna octombrie 2019, 9 echipe formate din vedete au pornit în cea mai intensă experiență a vieții lor. Astfel că, ADDA și soțul ei, Maria Buză și Lia Bugnar, Nico și fiica ei, Răzvan Fodor și Sorin Bontea, Alex Velea și Mario Fresh, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și Radu Vlăduț, prietenul lui cel mai bun, Florin Ristei și fratele lui și Speak alături de iubita lui, Ștefania, au pornit pe «Drumul Comorilor» pentru a-și testa curajul și relația, dar mai ales pentru a intra în posesia marelui premiu de 30.000 de euro propus de Antena 1.

Care sunt primele două echipe care părăsesc competiția Asia Express 3

Click! a aflat care sunt cele două echipe care vor părăsi în scurt timp competiția Asia Express. Surse apropiate echipei de producție ne-a spus ordinea primelor eliminări.

Trei dintre primii patru concurenți eliminați sunt cântăreți celebri. Una dintre cele două echipe nu a lăsat senzația că va părăsi competiția atât de repede, însă "Drumul Comorilor" s-a sfârșit prematur pentru musculoșii Alex Velea și Mario Fresh. Dar cine este prima echipă care va părăsi reality-show-ul?

Nico și fiica ei, prima echipă care părăsește Asia Express

Iată că pentru Nico și fiica ei, Alexandra (Andra), cursa pe «Drumul comorilor» nu este una de lungă durată, cele două fiind eliminate primele din competiție. Chiar din primul episod, Nico a clacat și a spus că își dorește să se întoarcă în România, la viața pe care o trăiește aici. Iar dorința i-a fost îndeplinită destul de rapid.

Premiul de 30.000 de euro de la «Asia Express» se pare că a rămas un vis frumos pentru Nico și fiica ei, Alexandra Matei. Cele două au părăsit primele competiția. Nico a plecat împreună cu fiica ei, Alexandra, pe «Drumul Comorilor», în cel de-al treilea sezon «Asia Express». Chiar dacă avea o idee despre ce urma să se întâmple, cursa a luat-o prin surprindere.

day_05_asia_express_3_dof9019_diana_oros.jpg

nico-fiica ei-asia-express-parasesc-competitia
Nico și fiica ei, prima echipă care părăsește Asia Express

 

Ce spuneau Nico și fiica ei despre Asia Express

“E o experiență foarte grea, îmi doresc să îi pot face față fetiței mele, pentru că ea este foarte curajoasă, are voință, are tot ce e nevoie pentru concursul acesta. «Asia Express» înseamnă extrem de multă adrenalină. Am emoții tot timpul”, a povestit Nico.

“Eu știam la ce să mă aștept, sper doar să am norocul să o am pe mama puternică și să reziste până la final”, a adăugat Alexandra. Întrebate despre ce este cel mai dificil în această aventură, cele două au răspuns fără ezitare: cazarea.

“Cel mai greu mi se pare să găsești cazare. Și chiar și atunci când se întâmplă asta e greu să ieși din confortul cu care ești obișnuit și să dormi pe jos, de exemplu. Într-o noapte s-a întâmplat să dormim pe un pat de bambus, într-o căsuță așezată practic într-un copac. Nu aveam cu ce să ne învelim, am avut o singură pernă, a fost o experiență, ce să mai! În plus, nu ne obișnuim deloc cu mâncarea de aici”, au mai adăugat cele două.

day_02_asia_express_3_dof6737_diana_oros.jpg

Nico și Aelxandra, fiica artistei, au plecat prmele din Asia Express

 

Alexandra Matei nu este la primul reality-show în care s-a avântat. În 2016, fiica celebrei artiste și-a mai încercat norocul la emisiunea «Supraviețuitorul», format ce a fost difuzat la PROTV și care a avut mult succes. Și acolo, Alexandra a făcut furori, dezgolindu-și decolteul și dansând lasciv pentru fanii emisiunii.

alexandra-matei-fiica-nico.jpg

Fiica artistei Nico a mai participat și la Supraviețuitorul

Alex Velea și Mario Fresh, a două echipă care părăsește «Drumul Comoroilor» de la Asia Express

Iată că mușchii și rezistența fizică nu reprezintă rețeta perfectă pentru biletul spre finala Asia Express, și ,deși toată lumea paria pe echipa formată din Velea și Mario, cei doi au părăsit competiția după Nico și fiica ei, Alexandra. Niciunul dintre cei doi nu este străin de formate tv precum Asia Express, atât Mario, cât și Alex Velea au mai participat la reality-show-uri. Mario Fresh a participat la «Exatlon», însă nu a rezistat foarte mult în cadrul competiției, iar Alex Velea are foarte multă experiență în tv. Acesta a fost jurat la «Bravo, ai stil» și co-prezentator al emisiunii «Acces Direct».

Ce spuneau Alex Velea și Mario Fresh despre Asia Express

”Noi am plecat cu un gând, dar așa cum se întâmplă în general, lucrurile s-au dovedit a fi altfel. Nu ne e deloc ușor, ne chinuim în fiecare zi, dar o să ne adaptăm. Până acum ni s-a lipit burta de spate. Noi suntem obișnuiți cu un anumit regim alimentar, iar aici totul e prăjit în mult ulei, pâinea e foarte dulce, parcă e cozonac etc. Ni se pare monstru de greu și uneori ne întrebăm de ce am venit”, au povestit cei doi.

asia_express_filmari.jpg

Mario Fresh și Alex Velea, a doua echipă care părăsește emisiunea

 

Când vine vorba de lucrul care i-a speriat cel mai tare, amândoi au spus într-un glas: autostopul. “Cred că am o față mult prea agresivă pentru poporul filipinez pentru că e foarte, foarte greu să îi convingem să ne ia cu mașina. Cred că le e frică și de tatuajele mele. Înainte să plec mă gândeam cu groază cum va trebui să opresc mașini, ce rușine o să-mi fie... Aici am trecut peste orice reținere, doar că nu prea opresc ele”, a declarat Alex Velea.

asia_express_3.jpg

Alex Velea și Mario Fresh

 

Citește și:

Cum arătau Alina Ceușan și Carmen Grebenișan de la Asia Express, înainte de operațiile estetice

Ce familii superbe au lăsat acasă concurenții de la «Asia Express»! Copiii îi așteaptă cu premiul de 30.000 de euro

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1