Marina Voica: «La 83 de ani, sunt singură în izolare, doar Gabriel Dorobanțu s-a oferit să mă ajute»

gabriel-dorobantu-marina-voica.jpg

Gabriel Dorobanți și Marina Voica
Gabriel Dorobanțu este singurul prieten care a sărit în ajutorul Marinei Voica în perioada autoizolării impuse de pandemia de coronavirus

Marina Voica, stabilită de peste 15 ani la Breaza, și-a făcut un plan de bătaie, pentru a trece cu bine peste pandemia de coronavirus, cu atât mai mult cu cât locuiește singură. De soarta celebrei soliste Marina Voica se interesează doar un coleg de scenă, Gabriel Dorobanțu, care s-a oferit să îi cumpere cele necesare.

Marina Voica (83 de ani) nu a dorit însă să-l pună de drumuri pe Gabriel Dorobanțu (67 de ani) și arată cu degetul spre sediul Primăriei Breaza, aflat peste drum de casa ei. Marina Voica ne-a povestit cum se descurcă de una singură, în această perioadă foarte grea pentru întreaga omenire: „Noi, aici, la Breaza, nu avem nici un caz de coronavirus. E adevărat că este greu din punct de vedere psihologic, trebuie să stau cuminte în casă. Ies între orele 11.00 și 13.00, încerc să mă încadrez. Mă sui în mașină și merg peste tot, la farmacie, la supermarket, am plătit facturile. Nu avem încotro”, a declarat Marina Voica, pentru Click!.

marina-voica-in-casa-breaza.jpg

Marina Voica în casa de la Breaza
Marina Voica are tot ce îi trebuie în casa ei de la Breaza

Marina Voica își unge nările cu vaselină medicinală când iese pe stradă

Marina Voica folosește în lupta cu coronavirusul un truc mai vechi care a scăpat-o de gripă în anii trecuți. „De o viață întreagă mi-e frică de gripele astea. Știu ce trebuie să fac. Ultima dată când am avut o gripă puternică m-am sfătuit cu fratele meu, cum fac dintotdeauna, și el m-a învățat să-mi pun în nas vaselină medicinală, de la farmacie, pe post de filtru, ca să oprească microbii. Așa fac mereu înainte să ies din casă, iar la întoarcere mă spăl cu săpun. Trebuie să ne îngrijim, infectarea este un loz în plic. E foarte grav. Virusurile pot suferi mutări anul viitor sau cine știe când”, ne-a mai spus Marina Voica.

marina-voica-casa-breazaaza.jpg

Marina Voica are flori în grădina casei din Breaza
Marina Voica își petrece timpul îngrijind casa și ocupându-se de florile care îi împodobesc gospodăria de la Breaza

Marina Voica este cetățean de onoare al orașului Breaza, dar autoritățile locale nu o ajută

Marina Voica susține că nimeni nu s-a interesat de soarta ei. „Nimeni nu m-a sunat să mă întrebe ce fac și cum sunt! Nici măcar de la primărie, de aici, că tot sunt cetățean de onoare. Puteau să mă întrebe dacă mă descurc. Singurul care a sunat a fost solistul Gabriel Dorobanțu, vecinul meu de la Cornu. «Dacă aveți nevoie de ceva vă aduc», mi-a spus el. Gabriel mă sună mereu când merge la Câmpina, la cumpărături. M-a mai căutat patroana restaurantului unde mâncam. Știți că eu nu gătesc și mâncam la restaurant, dar au închis. S-a oferit să vină să îmi aducă personal mâncare de la ei. Mai am un părinte (preot - n.r.) care mă sună și mă protejează. Dar nu am vrut să-l expun. Acum comand mâncare la pachet. Au o pizza foarte bună aici. Unii nu ies deloc, fiecare are situația lui”, a mai adăugat artista.

marina-voica.jpg

Marina Voica pe scenă, cântând
Marina Voica sfidează timpul, iar pe scenă e plină de energie, cântă live și dansează ca o puștoaică

Marina Voica face gimnastică și deja a terminat curățenia de Paște

Marina Voica își menține tonusul cu sport. „Mai fac gimnastică, am o condiție fizică bună. Am făcut și curățenie în casă, am aspirat în toate ungherele. Mai ies în curte, mă aranjez când ies și până la poartă. Fac haz de necaz, să vedem cât mai durează. Dacă nu am activitate, stau acasă”, a completat interpreta șlagărului „Și, afară, plouă, plouă!”.

Citește și:

Marina Voica, în ţinute de puştoaică, la 83 de ani. Are aceeaşi greutate ca în liceu

Spectatorii au dansat pe mese la Revelionul Artiştilor

Loading...
 
 

Citește și

  • Celebra interpretă a piesei ”Și afară, plouă, plouă” a fost invitată zilele trecute la un post tv, unde a cântat și a dansat ca o adolescentă. La 83 de ani, Marina Voica ne-a făcut o demonstrație de dans latino și nu oricum, ci pe tocuri de opt centimetri.

  • Casa de producție Electrecord i-a oferit vineri seară Marinei Voica (83 ani) o diplomă pentru întreaga activitate. Distincția trebuia să îi fie înmânată pe scena Festivalului Mamaia, dar, în lipsa sponsorilor, evenimentul a fost anulat. Așa că momentul emoționant s-a desfășurat în emisiunea „Acasă la Electrecord”, într-o ediție care se va difuza la Etno TV.