Spectatorii au dansat pe mese la Revelionul Artiştilor

central-1-marina-voica-anne-marie-simone.jpg

Marina Voica și Simone pregătesc împreună un proiect inedit

Cei mai cunoscuţi solişti au chefuit vineri noapte la Revelionul Artiştilor, organizat în mai multe locuri din ţară. Cea mai tare petrecere a avut loc la Berăria H din Capitală, unde s-au strâns peste 2.000 de persoane. Cei prezenţi au mâncat preparate tradiţionale româneşti, au băut bere şi spre dimineaţă au ajuns să danseze chiar şi pe mese.

Artiştii noştri muncesc întotdeauna în noaptea dintre ani, aşa încât ei nu se pot distra. După muncă, însă şi răsplată. Aşa se face că în fiecare an, la începutul lunii ianuarie, îşi organizează petreceri de Revelion, special pentru ei. În Berăria H, unde au venit în jur de 2.000 de oameni, petrecerea a ţinut 8 ore, până la 3 dimineaţa. Artişti au fost dintre cei mai apreciaţi de public.

central-2-cotabita.jpg

Gabriel Cotabiță a fost impresionat de atmosfera din local

Spectacolul a fost deschis cu două melodii interpretate de Monica Andrei (ex-trupa Candy), care a revenit pe scenă după o absenţă de 10 ani. Cea mai inedită prezenţă a fost Marina Voica. La 83 de ani, solista de muzică uşoară a venit tocmai de la Breaza, din judeţul Prahova, să facă show şi să-i încânte pe petrecăreţi. Interpreta le-a oferit în dar celor care o iubesc două şlagăre: „Dansul pentru noi” şi „Şi afară plouă, plouă”. Pe aceasta din urmă intenţionează să o readucă în atenţia publicului printr-un remix modern, în cadrul unui proiect alături de Simone. Tânăra solistă s-a lansat pe piaţa muzicală în decembrie 2019 cu o nouă variantă a celebrei melodii „Drumurile noastre”, a lui Dan Spătaru, împreună cu rapper-ul Uddi.

Biletele la show, 35 lei/persoană

Cei doi au urcat vineri, şi pe scena de la Berărie pentru a interpreta această piesă, în stilul lor, alături de petrecăreţi, dar şi de alte două piese cunoscute. Gabriel Cotabiţă le-a reamintit petrecăreţilor trei melodii, printre care şlagărul „Noapte albastră”.

central-3-merisoreanu.jpg

Elena Merișoreanu a cântat în costum popular cu tricolor

Elena Merişoreanu şi-a pus tricolorul la costumul popular. Cei prezenţi au încins ringul de dans pe muzica Anetei Stan şi a interpretei Elisabeta Turcu. Carmen Rădulescu a venit pentru prima dată să cânte în această locaţie şi a fost impresionată de atmosfera de aici. Saveta Bogdan i-a scos la horă cu melodiile ei de muzică populară din Ardeal. Tenorul Mihai Bogdan, care a cântat cu Lara Fabian, a emoţionat cu vocea lui, dar şi cu interpretarea piesei „Je t’aime”, a celebrei artiste de origine belgiană.

Viorel Bogăţeanu şi taraful lui au făcut show cu muzică de petrecere. George Rotaru a zburat peste 10.000 km din Las Vegas, pentru a veni să cânte la Revelionul Artiştilor. Cu melodia de petrecere „Ia mai luaţi o ţuiculiţă” şi un portpuriu cu melodii internaţionale, Rotaru i-a scos la dans şi şi-a încheiat recitalul în stilul lui original, cu câteva piruete, spre deliciul asistenţei. La final, cântăreaţa de muzică populară Cristina Gheorghiu a interpretat melodii greceşti care-i vin mănuşă. Unii dintre petrecăreţi au dansat chiar pe mese. Şi la Pucioasa au petrecut alţi artişti de la noi, printre care Elena Pădure şi Ion Ghiţulescu, iar la Târgu Jiu, Maria Loga, Niculina Stoican şi Constantin Măgureanu.

Irina Rimes a revenit pe scenă după operaţia suferită de Revelion

 

Solista s-a întors pe scenă după ce o problemă de sănătate i-a pus viaţa în pericol chiar de Revelion. Irina Rimes (28 de ani) a susţinut primul recital după externare sâmbătă, 11 ianuarie, tot pe scena Berăriei H. Artista a apărut în faţa publicului zâmbitoare, purtând o ţinută mai lejeră, puţin diferită faţă de cele cu care i-a obişnuit pe admiratorii ei în cadrul competiţiei „Vocea României” (PRO TV), unde este jurat. A început anul 2020 la urgenţă, dar nu a oferit detalii clare publicului larg în legătură cu afecţiunea suferită. Ea a dat însă de înţeles că problema a fost una de natură ginecologică, având şi hemoragie internă. Regretul ei a fost că nu a putut ajunge la concertul de la Iaşi, planificat chiar în seara de Anul Nou.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1