Marina Voica face 100 de genuflexiuni pe zi. Așa își păstrează silueta din liceu

marina_voica.jpg

marina voica
Marina Voica pare să fi găsit secretul tinereții veșnice
foto: arhivă personală

Interpreta hit-ului ”Și afară plouă, plouă” are o energie de invidiat chiar și acum, la 81 de ani. Pe scenă face adevărate show-uri, iar acasă e ca un titirez, pentru că adoră curățenia. Marina Voica ne-a vorbit despre secretele siluetei de viespe, despre căsuța ei din Breaza, dar și despre noile spectacole.

”Cu sănătatea sunt bine. Nu sunt sănătoasă tun, dar nici nu mă plâng”, ne-a spus Marina Voica, pe un ton glumeț. Este tare mândră de căsuța ei din Breaza, loc în care a ales să locuiască de mai bine de 15 ani. Iar acum, după ce toți copacii au înflorit, curtea ei arată ca mic colț de Rai. ”La mine este foarte mare ordine, atât în curte cât și în casă! Însă am o echipă întreagă care mă ajută: grădinar, tâmplar, fete la curățenie, însă și eu contribui la toate acestea. Dau cu aspiratorul și șterg praful, nu mă eschivez. Cel mai mult iubesc florile de toamnă, acum am grădina plină de narcise”, a declarat solista.

marina-voica.jpg

marina voica
Marina Voica face exerciții fizice intense chiar și la 81 de ani
foto: captură

 

Artista ne-a dezvăluit micile ei trucuri cu ajutorul cărora arată impecabil. ”Din punctul meu de vedere cele mai importante sunt picioarele, sunt zile când fac și câte 100 de genuflexiuni. Nu fac și abdomene, pentru că nu am nevoie. La vârsta mea ridic un picior până la nas, am un corp foarte elastic, mai ales că am făcut gimnastică, în tinerețe. Sunt atentă și la alimentație, îndeosebi supă de găină cu tăieței”, ne-a mai spus Marina Voica.

marina_4.jpg

marina voica
Marina Voica și-a păstrat silueta din adolescență
foto: arhivă personală

 

Marina va relua seria spectacolelor, iar în curând o vom vedea și la București. ”Voi cânta la Teatrul Constantin Tănase din București, e o mare surpriză pentru fanii mei”. Contactat de reporterii Click!, directorul acestui teatru, Alexandru Arșinel, ne-a oferit mai multe detalii despre noul proiect al celebrei cântărețe din Epoca de Aur. ”O să fie un spectacol cu soliștii care au apărut mai rar în ultima perioadă. Marina o să aibă concert peste două săptămâni, la sfârșitul lunii aprilie, apoi va fi unul și cu Gabriel Dorobanțu”, a explicat Arșinel pentru Click!

Loading...

Citește și