Marina Almășan, mărturisiri cutremurătoare despre moartea Patriciei Țeicu: „Nu există blestem mai mare”

almasan.jpg

marina almasan
Marina Almășan este devastată de moartea fiicei lui Marius Țeicu
Foto: Facebook

Moartea Patriciei, fiica lui Marius Țeicu, a îndurerat atât pe admiratorii compozitorului, cât și pe prietenii apropiați ai acestuia, vestea venind ca o lovitură. Marina Almășan este devastată după ce a aflat că Marius Țeicu trece printr-o dramă atât de copleșitoare.

Prezentatoarea Tv nu-și poate stăpâni emoțiile după crunta veste că Patricia s-a stins din viață și abia își poate găsi cuvintele pentru consolarea compozitorului Marius Țeicu. Marina Almășan a mărturisit pentru Antena Stars că încă refuză să creadă că o astfel de tragedie chiar s-a întâmplat.

„Aş prefera să nu fiu alături de voi într-un asemenea context. Încă nu cred, sper să fie un zvon. Refuz să cred că un om aşa de bun la suflet că Marius Ţeicu, nu cred că a putut să fie atât de pedepsit de soartă să asiste la moartea propriului său copil. Eu o cunosc pe Patricia de mică, veneau la emisune. O invidiam pe soţia lui că are un soţ aşa de minunat, că are un aşa copil. Când am aflat cu ceva timp în urmă de la Marius că are ceva probleme, am zis că lumea s-a întors cu susul în jos. Este nedrept să primeşti ca părinte o aşa lovitură. Fata să ţi se stingă. Nu a putut face nimic. A fost de o discreţie maximă. A ieşit doar când a avut mare nevoie de ajutorul oamenilor. Nu a avut încotro şi a trebuit să apeleze la oamenii din jur.  Mă ruga mereu să nu divug lucrurile pe care mi le spunea. I-am dat un mesaj, nu am putut să îl sun. Nu mi-a răspuns”, a declarat Marina Almășan pentru Antena Stars.

Prezentatoarea a publicat, de asemenea, și pe contul său de Facebook un mesaj emoționant în care și-a exprimat suferința pe care o simte în urma cruntei vești.

teicu.jpg

marius teicu
Marina Almășan a mărturisit că îl cunoaște pe Marius Țeicu și pe familia sa de mult timp
Foto: Facebook

"Doamne, deci NU! NU VREAU SĂ CRED! Refuz să cred că oamenii buni, oamenii care au un suflet fără cusur, pot fi loviți atât de rău de soartă! De ce a trebuit să mă sune presa să mă întrebe NU cum îmi petrec vacanța, ci cum am primit vestea ...morții fiicei lui Marius Țeicu?!? Toată flota mea, toate corăbiile cu greu ținute la suprafața mărilor mele învolburate mi s-au păbușit!"

"Îl cunosc pe omul acesta - pâinea lui Dumnezeu - încă de la începuturile mele ca om de televiziune. Eram fascinată că autorul cântecelor cu care am crescut îmi era acum alături, pe canapea, mă privea cu ochii săi blânzi și-mi aducea...rating! I-am cunoscut familia, minunata soție, pe drăgălașa Patricia, pe atunci un copil. Am devenit prieteni.. Apoi, cu ceva vreme în urmă, am aflat, de la el, prin ce drama trece. Îmi povestea adesea ce mai face Patricia (era leitmotivul dialogurilor noastre) și mă implora să nu mai povestesc nimanui. Marius era atât de bun și ascundea atâta bun simț în el, încât nu vroia nici măcar să-i tulbure pe cei din jur cu furtunile din viața sa. Vorbeam des..Patricia lupta...Marius avea încredere in medici, în Cel de Sus, în faptul că există o justiție divină, care nu va sădi rău in vietile celor buni...Astăzi, lumea mea s-a mai răsturnat o dată cu susu-n jos. Marius Țeicu a primit de la Soartă ,decisivă. Nu există blestem mai mare pentru un părinte, decât să vadă cum i se stinge propriul copil. "

Marina Almășan și-a exprimat profundele regrete pentru drama prin care trece Marius Țeicu și îi îndeamnă pe toți apropiații acestuia să-i fie alături în acest moment greu.

"Nu știu ce anume am bălmăjit la telefon, în jurnalul de știri al celor de la Antena Stars : mă luptam cu lacrimile din gâtlej, cu imaginea unui Marius zdrobit, în ochi si cu speranța că, poate-poate, știrea nu se va confirma... In general, mi se pare ca orice ai spune, în astfel de momente, este precum o umbrela, întoarsă de vânt...Iar dacă vestea teribilă se va confirma, voi continua să trăiesc cu acest atât de mare semn de întrebare: de ce a meritat Marius, bunul Marius, minunatul Marius, blândul Marius Țeicu această lovitură crâncenă? Aș vrea să ne adunăm cu toții gandul bun pe care-l datorăm acestui om și marea noastră de gânduri bune s-o trimitem înspre el, în clipele în care are atâta nevoie să simtă că nu e singur."

Loading...

Citește și