Marian Vanghelie a vrut să transmită un mesaj emoționant de 1 iunie. Ce a ieșit

vanghelie_2.jpg

marian vanghelie
Marian Vanghelie a transmis un mesaj pe Facebook pentru copii cu ocazia zilei de 1 iunie

Marian Vanghelie, suspendat din funcția de primar al sectorului 5, nu a ratat ocazia de a adresa pe o rețea de socializare un mesaj cu ocazia zilei de 1 iunie. El a ținut să menționeze cât de importanți sunt copiii pentru el, dar a făcut referire și la planurile sale de viitor dacă va fi reales primar.

Marian Vanghelie (48 de ani) a adresat pe contul său de Facebook cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului un mesaj prin care și-a exprimat admirația față de toți copiii și față de cât sunt de importanți pentru viitorul României.

13346173_1041156375973452_5142087810067919800_o.jpg

marian vanghelie
Marian Vanghelie, alături de cei doi copii ai săi, Maria și Alexandru
Foto Facebook

"Pentru toți copiii dar și pentru toți cei care au copii, astăzi este o zi specială - 1 Iunie, Ziua Copilului! Aș putea spune că este ziua viitorului României în care îi sărbătorim pe cei cărora le dăm viață și pe care îi creștem și îi educăm pentru a-i lăsa în locul nostru când noi nu vom mai fi.

Pentru mine, copiii mei sunt cel mai important lucru de pe lume și reprezintă cea mai importantă realizare a mea. Știu ce înseamnă să fii un părinte care face tot ce poate în folosul copiilor lui, dar mai știu și ce înseamnă să fii un copil care trăiește și se dezvoltă fără să aibă condițiile minime de trai și învățătură. De aceea, copiii din Sectorul 5 au fost și rămân primii pe lista mea de priorități ca primar.

Urez copiilor din Sectorul 5 ceea ce le urez și copiilor mei: să se bucure de viață si copilărie, să fie încrezători și puternici, să învețe și să se perfecționeze mereu, să fie serioși și buni cu ceilalți dar și în ceea ce fac!

La mulți ani, copii! Să fiți primii, mereu!"

vanghelie.jpg

marian vanghelie
Marian Vanghelie, alături de cei doi copii ai săi, Maria și Alexandru
Foto Facebook

Alături de mesaj, fostul primar al sectorului 5 a publicat și două fotografii în care apare alături de cei doi copii ai săi - Alexandru, pe care îl are din prima căsătorie și Maria, fetița pe care i-a dăruit-o Oana Mizil în septembrie anul trecut.

deși a fost suspendat din fucția de primar, Marian Vanghelie nu renunță la această titulatură și candidează din nou la Primăria sectorului 5, fiind convins că are suficienți susținători.

Loading...

Citește și

  • oana mizil a nascut

    Oana Mizil a născut o fetiţă, Maria, la o clinică privată din Bucureşti, joi (3 septembrie). Marian Vanghelie e un tătic foarte mândru şi a publicat deja imagini cu bebeluşul pe pagina sa de Facebook.

  • vanghele, vila, snagov, puscarie

    Să tot fii arestat la domiciliu! Marian Vanghelie (47 de ani) duce o viaţă de nabab într-o superbă vilă cu un etaj, situată pe malul lacului Snagov. Locuinţa are şase camere, patru băi, două terase şi o privelişte de vis. Click! îţi arată în ce lux se lăfăie primarul suspendat al Sectorului 5.