Maria Marinescu a aflat sexul bebeluşului! Soţul e în al nouălea cer

maria marinescu.jpg

maria marinescu alin petrache sarcina copil
Maria Marinescu (39 de ani) a devenit mămică pentru a doua oară la 15 ianuarie 2018
Foto: arhivă personală

Curând se umple casa de copii în vila unde locuiesc Maria Marinescu şi soţul ei, Alin Petrache. Creatoarea de modă este însărcinată în cinci luni şi jumătate, iar la începutul anului va aduce pe lume primul bebeluş al cuplului. Atât Maria, cât şi Alin au mai fost căsătoriţi şi au copii din relaţiile anterioare. Deja sunt o mare familie, iar de anul viitor acasă îi vor aştepta cinci suflete.

Maria Marinescu (39 de ani) traversează una dintre cele mai fericite perioade ale ei. Creatoarea de modă afişează un zâmbet larg pe chip şi are multe motive să se simtă aşa. Este iubită, s-a recăsătorit anul trecut şi este însărcinată în cinci luni şi jumătate. Şatena nu a simţit vreun disconfort de când este însărcinată şi nici burtica nu a trădat-o prea mult, astfel că doar apropiaţii ei au ştiut de "minune".

familie.jpg

familie maria marinescu copii
Maria Marinescu şi Alin Petrache vor avea în curând grijă de cinci copii
foto: OK! Magazine

Maria le-a povestit doar prietenilor detalii despre sarcină. Ea a făcut ecografie şi a aflat recent şi sexul bebeluşului. Din câte se pare vedeta va aduce pe lume tot un băieţel, iar soţul ei este în al nouălea cer. Este şi de înţeles de ce dacă ne gândim că Alin Petrache are trei fetiţe din relaţia anterioară şi simţea nevoia şi unui moştenitor de sex masculin.

Maria Marinescu este mămica lui Levyn (6 ani), copil pe care îl are cu Frank Colin, şi după care este topită. Micuţul se înţelege perfect cu surorile lui şi îşi aşteaptă frăţiorul mai mic pentru a avea grijă de el aşa cum i-a promis mamei sale.     

Loading...
 
 

Citește și

 • maria marinescu alin petrache sarcina copil

  Nu mai încape niciun dubiu! Maria Marinescu este însărcinată din nou şi a confrimat vestea pe care până acum o ştiau doar apropiaţii ei. Creatoarea de modă este căsătorită cu Alin Petrache, fostul preşedinte al Clubului Sportiv Municipal, şi urmează să devină mămică la începutul anului viitor, fiind însărcinată în primul trimestru

 • maria marinescu insarcinata 4 luni

  După modelul nunţii discrete, Maria Marinescu (35 de ani) a vrut să repete istoria şi cu sarcina, dar nu prea i-a ieşit! Creatoarea de modă a fost "trădată" de cunoscuţi care nu au rezistat şi au vorbit pe la colţuri despre minunea care se petrece în viaţa ei. Vedeta este însărcinată în patru luni, iar burtica abia a început să se contureze. Designerul nu face mare tam-tam pe tema asta. Maria se află cu prietenele pe Litoral, dar a avut grijă să stea mai mult la umbră şi să nu se expună în fotografii în costum de baie.

 • maria marinescu alin petrache filipine revelion plaja

  Nisip alb, ape cristaline, vegetaţie luxuriantă şi vreme excelentă de plajă! Ce şi-ar mai putea dori Maria Marinescu în Filipine, pe Insula Bohol, acolo unde a sărbătorit noaptea dintre ani cu soţul şi gaşca de prieteni. Creatoarea de modă a făcut publice imagini din vacanţa exotică de Revelion în care se află cu partenerul ei, Alin Petrache, fostul preşedinte al Comitetului Olimpic Sportiv Român, funcţie din care a demisionat imediat după Jocurile Olimpice din Brazilia.

 • maria marinescu familie alin petrache

  Există acest spaţiu public în care trăim şi care ne propune poveşti de tot felul. Vieţi ca nişte filme, filme ca nişte poveşti, mai talentat sau mai greoi scrise. Toate sub semnul celebrită­ţii şi dinamicii zâmbetelor lor. Noi vindem cadre fericite şi poveştile din spatele lor.