Maria Dinulescu, într-un film de 900.000 de euro EXCLUSIV!

maria_dinulescu_foto.jpg

Maria Dinulescu Selfie film
Maria Dinulescu joacă rolul unei femei de afaceri în continuarea filmului „Selfie”, care se va lansa în cinematografe în primăvara lui 2016
foto: FHM
Citeste tot despre: 

După ce anul trecut comedia „Selfie” a făcut furori în cinematografele din România, anul acesta regizoarea Cristina Iacob a început pregătitrile pentru cea de-a doua parte a filmului. S-au pregătit multe surprize pentru iubitorii de film.

Pentru noua peliculă, „Selfie 2: Cum să te măriţi în trei zile”, filmările au început la 30 martie. Bugetul noului film românesc este impresionant, 900.000 de euro, cu adevărat o mândrie pentru actorii din distribuție. Dacă primul film „Selfie” i-a avut ca invitaţi speciali pe Alex Velea şi Smiley, de data aceasta cei doi „pepenari” nu vor mai apărea în peliculă. În schimb, îi veţi vedea pe Alex Bogdan (29 de ani), cunoscut din emisiunile „Mondenii” şi din „Cronica Cârcotaşilor” (de la Prima TV).

maria_dinulescu_selfie_2.jpg

Maria Dinulescu Selfie film
Maria Dinulescu a început la 30 martie filmările pentru „Selfie 2: Cum să te măriți în trei zile”
foto: arhiva personală

 

O altă surpriză din distribuţie este actriţă Maria Dinulescu (33 de ani), care o va interpreta pe Sonia, o femeie de afaceri. În distribuţie vor reveni actorii Crina Semciuc, Olimpia Melinte, Flavia Hojda, Alex Călin, Vlad Logigan, Sali Levent Alina Chivulescu şi Răzvan Fodor. Filmările se vor termina până la jumătatea lunii mai, dar premiera peliculei va avea loc în primăvara lui 2016.

Loading...

Citește și