Maria Constantin, şi înşelată, şi cu banii luaţi de Marcel Toader?

12-13-foto-1-5-col.jpg

În urmă cu doi ani, Maria şi Marcel Toader erau fericiţi în apartamentul pe care tocmai îl renovaseră

În septembrie 2015, Marcel Toader se căsătorea pentru a şasea oară. De data aceasta, aleasa a fost Maria Constantin, o solistă de muzică populară cu 24 de ani mai tânără decât el. Iată că, la nici doi ani de la nuntă, cei doi sunt cu actele de divorţ pregătite, iar Click! a aflat toate dedesubturile separării.

Pe 18 septembrie 2015, Marcel Toader (54 de ani) şi Maria Constantin (30 de ani) deveneau oficial soţ şi soţie, însă având în vedere trecutul amoros al fostului rugbist, cu cinci divorţuri la activ, prietenii nu le prea dădeau multe şanse împreună. Iată că pronosticurile s-au adeverit, iar acum Maria şi Marcel sunt separaţi oficial, solista părăsind domiciliul conjugal din buricul Bucureştiului.

Cum s-a ajuns aici? Simplu! Marcel Toader îşi schimbă nevasta, dar năravul, ba! Fostul soţ al Gabrielei Cristea nu a renunţat la obiceiurile proaste nici în cea de-a şasea căsnicie, cu cântăreaţa Maria Constantin. Apropiaţii cuplului au povestit, în exclusivitate pentru Click!, că problemele au început de anul trecut, dar s-au acutizat în ultimele două luni.

”Maria pur şi simplu n-a mai putut suporta. A plecat de acasă acum două săptămâni şi s-a mutat cu chirie. Le povestea prietenilor că Marcel nu este nici pe departe un soţ iubitor şi corect, că a înşelat-o, dar ea a decis să-l ierte şi să meargă mai departe”, a povestit pentru Click! o sursă bine informată din anturajul celor doi.

În plus, Toader se complăcea foarte mult în situaţia de a fi „întreţinut”, aşa cum a făcut de altfel şi în mariajul cu Gabriela Cristea. ”Toader se autointitulează om de afaceri, dar adevărul este că nu aducea nici un ban în casă. Trăia doar din ce câştiga soţia lui, la concerte, nunţi, botezuri sau emisiuni de televiziune. Spunea mereu că face afaceri cu piscine, dar nu contribuia cu nimic la cheltuielile casei. Maria a cheltuit la începutul relaţiei o grămadă de bani cu renovarea apartamentului lui Toader, au schimbat mobila şi absolut toate accesoriile”, ne-au mai dezvăluit apropiaţii cuplului.

Tocmai de aceea dăm crezare zvonurilor conform cărora artista începuse să fie prevăzătoare şi să-şi strângă bani încă de vara trecută. După ce au ieşit din show-ul “Ferma vedetelor” (PRO TV), solista şi Marcel nu au mai avut proiecte TV de amploare, aşa că Maria şi-a deschis un cont în care îşi punea o parte din agoniselile din cântări. Visul ei era să îşi cumpere un apartament, în care să se mute la necaz, ca să nu mai depindă de locuinţa lui Marcel. Şi, pentru că protagoniştii poveştii tac-mâlc şi nu doresc să comenteze, Click! l-a contactat ieri pe Silviu Prigoană, naşul celor doi. “Aoleu, acum aflu de la dumneavoastră. Nu ştiu nimic, îmi pare rău, sincer. Ei ştiu mai bine ce fac, sunt maturi”, ne-a declarat afaceristul, aflat în vacanţă, în străinătate.

La «Ferma vedetelor» erau numai lapte şi miere

12-13-foto-2-2-col.jpg

Cei doi soţi, alături de Iulia Vântur, în Cipru

În iunie 2016, la PRO TV se juca finala show-ului “Ferma vedetelor”, iar bătălia s-a dat între Maria Constantin, Paul Ipate şi Vasile Calofir. A câştigat Paul, însă Maria a fost la un pas să îşi bage în conturi premiul de 50.000 de euro. În competiţia din Cipru a fost şi soţul ei, Marcel Toader, care a protejat-o şi a alintat-o pe toată perioada competiţiei. Problemele ar fi început între cei doi odată cu revenirea în România, căci apariţiile TV s-au mai rărit, iar Maria a fost nevoită să tragă tare cu cântările şi cu videoclipurile, pentru a câştiga bani.

Toader, acuzat de Gabriela Cristea că a «uşurat-o» de 400.000 de euro

12-13-gabriela-si-marcel-toader.jpg

Gabriela Cristea şi Marcel Toader au divorţat în iunie 2013

În iunie 2013, Marcel Toader şi Gabriela Cristea divorţau la notar, însă adevăratul război s-a dus apoi în instanţă, din cauza banilor. Gabriela a descoperit că din conturi îi lipseşte o sumă consistentă, aproximativ 400.000 €, aşa că s-a văzut nevoită să apeleze la judecători.

”Gabriela vrea să-şi recupereze cei peste 400.000 € pe care i-a investit în afacerea pe care o aveau împreună. Marcel a recunoscut, la un moment dat, la o emisiune tv, că Gabriela avea în cont 900.000 €. Jumătate dintre ei au fost investiţi în firma care urma să dea lovitura în Parcul Tineretului, unde ar fi trebuit să construiască un Aqua Parc. Afacerea de zeci de milioane de euro a căzut, iar ea nu s-a mai ales cu nimic şi vrea banii înapoi”, declara, pentru Click!, un apropiat al vedetei de la Kanal D.

La începutul anului, Cristea a înregistrat o primă victorie: a câştigat procesul în care cerea ca instanţa să repună pe rol dosarul în care solicita de la Marcel Toader şi firma pe care acesta a administrat-o suma de 400.000 €.

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1