Maria Constantin și-a dat arama pe față! S-a dat de gol că relația nu merge: «Ce faci cu papagalul?»

maria_constantin.jpg

maria constantin
Maria Constantin
foto: arhiva personală

Zvonurile că Maria Constantin și Marcel Toader vor pune capăt căsniciei i-au înfuriat pe fanii celor doi, mai ales că vorba în târg este că ea l-ar fi înșelat.

Așa se face că pe profilurile lor sociale, fanii au împărțit rubrica de comentarii în două tabere: pro și contra despărțire. Luni (21 august), Maria a publicat un filmuleț în care face reclamă unei rochițe, însă internauții au folosit ocazia pentru a-și spune părerea despre ceea ce se întâmplă cu ea și Marcel în prezent.

„Păcat de tine... frumoasă rochie. Dar ce faci cu papagalul?”, „Eu ți-am mai scris că nu o să stai cu hodorogul” și „Ești superbă! Meriți un bărbat tânăr și frumos ca tine!”, i-au scris câțiva dintre fani. Maria nu a vrut să dea curs conversațiilor, așa că nu a răspuns, însă a avut grijă să aprecieze fiecare astfel de comentariu în parte.

Să fie acesta un semn discret că vedeta confirmă despărțirea și apreciază susținerea fanilor?

Loading...
 
 

Citește și

  • marcel toader

    În septembrie 2015, Marcel Toader (54 de ani) se căsătorea pentru a șasea oară. De data aceasta, aleasa a fost Maria Constantin (30 de ani), o solistă de muzică populară cu 24 de ani mai tânără decât el. Deși părea că și-au găsit liniștea unul în brațele celuilalt, iată că s-au adunat nori și deasupra relației celor doi.

  • De curând, într-o vilă superbă în apropiere de Snagov, la doi pași de forfota pădurii, actorul Alexandru Constantin a petrecut peste 10 ore în ipostaze tandre cu o blondă superbă. Este vorba despre Maria Constantin, alături de care prezentatorul de la Prima TV a filmat pentru videoclipul piesei “Scrisoare de dragoste”.

  • Maria Constantin şi Irina Antoci, solistă de muzică populară din Republica Moldova, sunt la cuţite. Motivul disputei? Piesa ”Scrisoare pentru mama”, pe care Maria o cântă sub titulatura “Scrisoare de dragoste”. Pârâta se apără şi susţine că a plătit pentru această melodie.

  • Maria Constantin, Marcel Toader divort, scandal, infidelitate, Judecatorie, notar, Maria Constantin avocat, tribunal

    Marcel Toader a iubit pătimaş şi nu a stat prea mult pe gânduri până să-şi oficializeze relaţiile amoroase. Miercuri seara, omul de afaceri a făcut dezvăluiri uluitoare despre una dintre fostele sale soţii pe care se pare că nu a reuşit să o uite. Deşi acum este căsătorit cu Maria Constantin, cântăreaţă de muzică populară, fostul rugbist nu ar zice "nu" dacă ar avea ocazia să ajungă în pat cu una dintre fostele sale neveste.