Maria Constantin şi craiul Dacian Varga s-au mutat deja împreună!

2_3_2-2col-dacian-varga-foto-sportpictures-5.jpg

Cântăreaţa Maria Constantin se iubeşte de câteva săptămâni cu fostul fotbalist Dacian Varga

După un cântăreţ de muzică populară şi un afacerist falimentar, Maria Constantin s-a cuplat acum cu un fost fotbalist din liga a doua. Acesta se numeşte Dacian Varga, are 34 de ani şi este inclus în categoria crailor de Dorobanţi, cu un palmares bogat la capitolul iubite celebre. Din păcate, agoniseala din sport a cheltuit-o cu femei frumoase, aşa că nu se poate spune că este vreun bogătaş.

Au trecut fix zece luni de când Maria Constantin (31 de ani) a divorţat de cel de-al doilea soţ, Marcel Toader (55 de ani). În toată această perioadă, frumoasa cântăreaţă de muzică populară a preferat să stea singură, deşi a fost abordată pe toate căile posibile, de nenumăraţi bărbaţi care voiau să-i fie soţi sau doar iubiţi pasageri. După experienţa celor două mariaje eşuate, Maria şi-a jurat că nu se va mărita prea curând, însă dacă se va găsi un holtei care să-i ajungă la suflet, atunci nu va zice nu. Iată că l-a şi găsit pe „Făt-Frumos din Lacrimă”, în persoana lui Dacian Varga. Nu e nici bătrân, nici puşti, ci e de o vârstă cu ea, nici bogat, dar nici sărac lipit-pământului, pentru că i-au mai rămas ceva bănuţi din fotbal. Proaspătul iubit al Mariei Constantin a jucat pe la mai multe echipe, printre care Sportul Studenţesc, Unirea Urziceni sau Petrolul Ploieşti, însă de câţiva ani e „pensionar” al sportului cu balonul rotund. În privinţa relaţiilor, nu se poate spune despre el că este „de cursă lungă”, pentru că în ultimii ani a avut iubite, câte bile pe numărătoare. La un moment dat se povestea despre el că se uita la televizor şi când vedea o fată frumoasă spunea „pe-asta o vreau”, şi, culmea, aşa se întâmpla, având în vedere că a avut în palmares multe prezentatoare tv.

Varga s-a iubit cu multe prezentatoare tv

S-a iubit câţiva ani cu fosta prezentatoare Antena 1 Ana Maria Gheorghe, cu fosta prezentatoare de la Antena Stars - Maria Simion, cu fosta prezentatoare Etno Tv Roxana Vaşniuc, dar şi cu Miss Italia Sport Georgiana Popescu, sau cu bomba sexy Iulia Tăbăcaru! Iată că acum Varga a schimbat macazul la muzică populară, combinându-se cu Maria Constantin.

Weekendul trecut, fostul fotbalist şi frumoasa artistă au fost văzuţi împreună la o nuntă. Îmbrăcaţi elegant, în negru, aceştia au coborât din aceeaşi maşină, s-au ţinut de mână şi şi-au zâmbit languros, semn că relaţia lor este destul de proaspătă, iar Click! a aflat în exclusivitate detalii.

„Maria şi Dacian sunt împreună de puţin timp, dar deja s-au mutat împreună. El stă în Dorobanţi, iar Maria poate fi văzută destul de des în zona aceea acum. Ea nu vrea să facă declaraţii despre iubit, pe motiv că e viaţa ei privată şi vrea să stea departe de presă de această dată”, ne-au declarat persoane apropiate din anturajul celor doi.

Poate mulţi se aşteptau ca Maria, fată frumoasă şi celebră, să găsească un bărbat putred de bogat, dar se pare că nu este genul de femeie întreţinută. Astfel că, după ce a scăpat de Marcel Toader pe care l-a susţinut din banii ei câştigaţi la concerte, iată că acum s-a cuplat cu un bărbat cu o situaţie financiară modestă.

Maria a fost măritată de două ori

2_3_ciprian-tapota-cu-fiul.jpg

Cu primul ei soţ, Maria are un băiat, pe nume Codruţ, de 9 ani

 

Solista de muzică populară Maria Constantin este originară din Târgu Jiu. S-a măritat prima dată la vârsta de 23 de ani, în anul 2008 cu Ciprian Tapotă-Lătăreţu, şi el cântăreţ şi fiu de lăutari. După puţin timp, aceasta a devenit mămică, însă căsnicia s-a transformat în calvar, iar în anul 2013 a divorţat. În acelaşi an, l-a cunoscut pe Marcel Toader, care divorţase de Gabriela Cristea.

2_3_maria-constangdfgtin-si-marcel-toader.jpg

Maria a divorţat de Marcel Toader după doi ani de căsnicie şi patru de relaţie

 

Cei doi s-au căsătorit în 2015, dar în toamna lui 2017 au apărut primele zvonuri că se despart. Banii, dar şi adulterul au fost acuzaţiile pe care şi le-au făcut reciproc. Primul termen în procesul de divorţ a fost 21 noiembrie 2017 şi s-a definitivat în ianuarie 2018. 

A «zburat» de la Dinamo după ce a fost acuzat de furt

Dacian Varga a început să joace fotbal de la vârsta de 8 ani, când tatăl său, fostul fundaş dinamovist Ioan Varga, l-a adus la un club de fotbal de sală din Deva. La acesta a jucat până în 1996, când a ajuns la juniorii lui Dinamo Bucureşti. A devenit campion naţional la juniori cu “câinii”, însă a părăsit formaţia dinamovistă, fiind acuzat, pe nedrept, se pare, de furt, în timp ce se afla alături de colegii săi într-un turneu în Florenţa, Italia. Apoi, din 2004 a jucat la Sportul Studenţesc, iar în 2009 a câștigat titlul cu Unirea Urziceni. În 2011 a bifat singura experienţă externă, urmându-l pe Dan Petrescu, fostul lui antrenor de la Unirea, la Kuban Krasnodar. Acolo a marcat un gol în 27 de partide disputate. A evoluat de patru ori pentru naţionala României. Ultima dată a jucat acum doi ani la Petrolul Ploieşti, după care a dispărut din fotbalul profesionist. 

Loading...

Citește și

  • maria constantin platou star chef

    Mărturisiri surprinzătoare făcute de cântăreaţa de folclor, Maria Constantin. Dacă până acum se ştia că Marcel Toader, fostul ei soţ de care s-a despărţit cu scandal, a fost cel care i-a deschis mai multe uşi în carieră, solista de muzică populară spune că o cu totul altă persoană poate să-şi asume aceste merite şi nicidecum fostul ei partener de viaţă.

  • “Viața bate filmul!” este o vorbă din popor care i se potrivește de minune Mariei Constantin (31 de ani). Până la vârsta de 31 de ani, îndrăgita cântăreață de muzică populară a trecut prin două divorțuri, ambele încheiate cu scandal. Iată însă că, zilele trecute, Maria a participat la petrecerea de ziua de naștere a fiului ei, Codruț (9 ani), unde, surpriză, a apărut și primul ei soț, Ciprian Tapotă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1