Ana Maria Gheorghe de la Antena 1 a născut în Portugalia

ana_maria_gheorghe.jpg

ana maria gheorghe a nascut prezentatoare observator
Ana-Maria Gheorghe este mămică de fetiţă
foto: arhiva personală

Sărbători cu glas de copil în casa Anei Maria Gheorghe! Luni seara (23 decembrie), prezentatoarea Meteo de la Observator Antena 1 a devenit mămica unei fetiţe superbe.

Aflată în Portugalia, acolo unde și-a petrecut ultimele luni de sarcină, prezentatoarea Meteo de la Observator Antena 1 a devenit mămică și și-a ținut pentru prima oară la piept fetița mult așteptată. Margarida a avut la naștere 2,850 kilograme și i-a bucurat enorm pe părinții ei.

ana_maria_gheorghe_2.jpg

ana maria gheorghe a nascut prezentatoare observator
Şatena este prezentatoarea rubricii Meteo de la Observator
Foto: Antena 1

"Toate prietenele mele mi-au spus că nimic nu se compară cu momentul când îți vezi prima dată copilul. E complicat să descriu în cuvinte tot ce am simțit. Este ceva unic. Mi-am dorit foarte tare acest copil și mă bucur enorm că am adus pe lume o fetiță perfectă. E frumoasă și cuminte. Suntem foarte fericiți și ne simțim binecuvântați pentru că am primit cel mai frumos cadou de Crăciun. Eu mă simt foarte bine, sunt pregatită din tot sufletul pentru noul rol din viața mea, cel de mamă”, a spus emoționată Ana la câteva ore după naștere.  

Tatăl copilului este un om de afaceri străin pe nume Luis, iar bărbatul a cerut-o în căsătorie pe prezentatoare. Ana Maria Gheorghe a mai fost căsătorită cu Radu Ioniţă de care a divorţat în 2013. 

Loading...

Citește și