Marcel Toader, obligat să renunțe la acuzațiile de adulter. A rămas fără martori

12-13-vedete-marcel-toader.jpg

Marcel Toader și Maria Constantin divorțează după doi ani de căsnicie
foto: arhiva Click!

Surpriză! Marți, 19 decembrie, la Judecătoria sectorului 5 și-a făcut apariția Marcel Toader. Nimeni nu s-ar fi așteptat să-l vadă, având în vedere că nici la notariat și nici la primul termen în procesul de divorț bărbatul nu s-a prezentat. De data aceasta, afaceristul a anunțat că renunță la acuzațiile de adulter adresate Mariei Constantin.

Îmbrăcat la patru ace, Marcel Toader (54 de ani) s-a prezentat  dis de dimineață la tribunal. Extrem de liniștit, trăgând dintr-o țigară electronică. Poate se aștepta să o întâlnească pe Maria Constantin (31 de ani). Acest lucru nu s-a întâmplat însă, deoarece blondina și-a lăsat avocatul s-o reprezinte, preferând să rămână acasă, ca să se pregătească pentru concertul din seara aceasta de la Mioveni.

”Nu am mai văzut-o pe Maria din 3 august, de când ne-am despărțit. Nu m-am prezentat la celelalte termene pentru că am avut treabă”, a declarat Marcel Toader pentru Click! Deși mulți se așteptau la scandal, iată că lucrurile au luat o altă direcție, întrucât martorii prin care el spera să dovedească infidelitatea Mariei s-au evaporat.

”A fost un termen administrativ. Noul cod de procedură civilă prevede să depui dosarul de divorț, instanța îl analizează într-un termen sau două, analizează probele depuse, numărul de martori, iar apoi decide un nou termen. Eu nu am adus niciun martor, nu am angajat niciun avocat. Vreau să se termine, am stabilit să se termine din culpă comună”, a declarat Marcel Toader pentru Click!

De aici lucrurile par simple, în sensul în care la următorul termen Marcel și Maria Constantin vor fi oficial divorțați. ”2017 a fost cel mai urât an din viața mea și-mi doresc să nu mai repet această experiență. Bineînțeles că am speranță, vreau să-mi fac o familie, însă voi fi mai atent data viitoare”, a mai spus Marcel.

După trei ani în care a făcut sărbătorile cu femeia iubită, iată că anul acesta Toader va fi cam singurel. ”De Crăciun merg la mama mea la Constanța, iar Revelionul îl fac cu un prieten”, a mai spus Marcel Toader, pentru Click!

Loading...
 
 

Citește și

  • Marcel Toader, Maria Constantin,divort

    Pentru prima dată în scandalul divorţului de Maria Constantin, Marcel Toader şi-a adus mama la televizor. O femeie discretă, cu o căsnicie frumoasă, care a durat 51 de ani, doamna Rădița a povestit că nu crede că fiul ei a greşit şi a trecut în revistă căsniciile eşuate ale omului de afaceri.

  • În urmă cu o săptămână, Click! vă prezenta imagini care dovedeau că solista Maria Constantin şi impresarul ei, Cosmin Man, au o relaţie mai mult decât specială. La câteva zile de la acele dezvăluiri, Marcel Toader, bărbatul cu care Maria se află în divorţ, rupe tăcerea şi vine cu completări.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1