Divorţ în showbiz! Îşi spun "Adio" după 17 ani: "Lucrurile scârţâiau de câţiva anişori"

maria_simion_1.jpg

Maria Simion divorţează
Sursă foto:Facebook

Prezentatoarea TV Maria Simion a decis să pună punct mariajului ei de 14 ani. Ea şi soţul ei au ajuns la concluzia că, cel mai bine pentru amândoi, ar fi se înţeleagă asupra divorţului.

Mărturisirea a fost făcută aseară, la emisiunea "Agentul VIP" de la Antena Stars. Maria recunoaşte că între ea şi soţul ei lucrurile nu mai mergeau aşa cum ar fi trebuit de câţiva ani buni. Cei doi s-au hotărât să divorţeze la notar, fără scandal, şi să aibă custdie comună asupra fetiţei lor. Maria şi soţul ei au început o relaţie în urmă cu 17 ani, iar acum 14 ani s-au căsătorit.

"Decizia am luat-o eu. Suntem din ce în ce mai ocupaţi. Am luat-o pe drumuri separate. Lucrurile scârţâiau de câţiva anişori. Am încercat de mai multe ori să remediem, dar nu s-a mai putut. Îmi pare rău că s-a ajuns aici. Îmi asum partea mea de vină. A fost primul meu iubit. În cei 17 ani de când suntem împreună, ne-am certat de 3 ori, şi asta numai cu «M-am supărat pe tine»",a declarat ea.

"Ne-am aşezat la o masă, acasă, copilul dormea, şi a fost o discuţie fără reproşuri, fără scandal, ca între doi oameni maturi. Decizia am luat-o eu, dar fiecare aştepta să spună celălalt. Ajunsesem să ne evităm", a încheiat Maria Simion.

maria_simion_2.jpg

Prezentatoarea TV pune punct unei căsnicii de 14 ani
Sursă foto:Facebook
Loading...