Maria Constantin s-a obișnuit să pozeze fără chiloței și sutien

24879443_1929156770432983_1281794701_o.jpg

Maria Constantin, lenjerie intima, rochii fara chiloti, tinute sexy, Marcel Toader, Maria Constantin nu poarta lenjerie intima,divort
În videoclipul piesei "Rămâi cu dragostea", Maria nu poartă lenjerie intimă

Frumoasă, talentată și fără inhibiții! Asta este Maria Constantin (30 de ani), până la pronunțarea divorțului încă soția lui Marcel Toader (54 de ani). În ultimele sale apariții, artista de muzică populară a ales să poarte ținute din ce în ce mai sexy, care îi pun în evidență formele.

În timp ce Marcel Toader caută probe defăimătoare pentru dosarul de divorț dintre el și Maria Contantin, mergând la laborator cu lenjeria intimă a actualei soții, se pare că blondina a renunțat mai de tot la ea. Asta doar când este în lumina reflectoarelor, pentru ca rochiile sale extrem de fine, mulate pe corp și lucrate cu migală, să îi stea perfect pe trup.

Maria Constantin, lenjerie intima, rochii fara chiloti, tinute sexy, Marcel Toader, Maria Constantin nu poarta lenjerie intima,divortZoom
O rochie purtată fără sutien

Contactat de Click!, designerul vestimentar Florin Burescu, cel care se ocupă de imaginea vedetei în ultima perioadă, ne-a confirmat bănuiala că interpreta nu poartă chiloți sau sutien. “Este adevărat că o parte din ținutele ei se poartă fără anumite piese de lenjerie intimă, însă există tot felul de artificii care înlocuiesc chilotul”, ne-a spus creatorul de modă. Acesta se referă la chiloțeii fără baretele laterale de susţinere, care seamănă mai mult cu un absorbant intim.

nicoro.ro

loading...

Citește și

  • Am rămas mască luni seara, când am văzut-o pe diafana şi cuminţica “Zână”, Andreea Marin, purtând o rochie complet despicată pe lateral, cu vedere la şolduri, coapse şi sâni. A avut sau nu chiloţi, s-au întrebat fanii, în delir, pe reţelele sociale.