Maria Ciobanu se retrage de pe scena muzicală. Ce va face artista de acum înainte

ciobanu_0.jpg

Maria Ciobanu

Maria Ciobanu a decis că este momentul să se retragă de pe scenă după o carieră de mai bine de 60 de ani. Maria Ciobanu este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară din România, iar după atâția ani în care și-a bucurat fanii cu talentul muzical, ea a ales să se ocupe de acum înainte și de alte lucruri, precum familia.

Maria Ciobanu a pregătit un concert la Sala Palatului, concert care va fi finaliza cariera artistică a ei și care a reușit să vândă biletele într-un timp record. Întrebată care a fost cea mai considerabilă sumă primită după un concert, ea s-a amuzat și a răspuns că speră să fie chiar concertul amintit mai sus.

„-Sper că va fi cea pe care o voi primi la concertul de retragere de la Sala Palatului, zilele acestea. (Râde copios!)”, a declarat Maria Ciobanu pentru revista Taifasuri.

Maria Ciobanu a explicat că unul dintre motivele pentru care se retrage, este chiar familia, în ultima perioadă ea nu a avut prea mult timp liber pe care să-l petreacă alături de nepoții ei.

„Din păcate, nu atât cât mi-aș dori. Nu am suficientă vreme să stau cu ei, dar, după retragerea mea de pe scenă și după ce voi termina cu spectacolele, cred că voi reuși să mă aflu mai mult în compania lor. Îmi sunt tare dragi, și atunci când sunt cu ei îmi face o deosebită plăcere să le cânt și să le spun poezii”, a continuat artista.

loading...
Loading...

Citește și