Maria Ciobanu revine pe scena din România după doi ani de pauză

13_maria-ciobanu-7.jpg

Maria și Ionuț susțin recitaluri împreună

Maria Ciobanu, stabilită de peste 15 ani în America, s-a ținut doi ani departe de scena din România, apropiații ei susținând că ea s-a confruntat cu probleme cardiace.

Iată că, luna trecută, ea și-a luat inima în dinți și a revenit pe plaiurile natale, unde de altfel, pe 3 septembrie, când a împlinit 82 de ani, și-a serbat și ziua de naștere, alături de membrii familiei. Deși a declarat în repetate rânduri că nu va mai susține recitaluri, iată că nu a rezistat să nu cânte în fața fanilor de care i-a fost atat de dor, și a bifat deja două concerte în afara Bucureștiului.

Ieri, Maria s-a aflat la Ţebea, la spectacolul de folclor „Serbările Naţionale de la Ţebea 2019”, recital care a fost transmis în direct de TVR1, de la ora 14.30. Marea doamnă a muzicii populare româneşti a fost     acompaniată de Orchestra Ansamblului Profesionist „Drăgan Muntean”, precum şi de Grupul Instrumental „Crai Nou” din Alba Iulia. Fiul ei, Ionuț Dolănescu, îi este aproape, ori în culise, ori pe scenă, pentru a o ajuta. 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Ionuț Dolănescu (47 ani), fiul unor artiști de renume, Maria Ciobanu și regretatul Ion Dolănescu, are trei copii superbi din cea de a doua căsnicie, cu basarabeanca Doinița, pentru care a divorțat de Maria Dolănescu.

  • La vârsta de 8 ani, fata lui Ionuţ Dolănescu a debutat pe scena muzicii populare în anul în care celebra sa bunică, Maria Ciobanu, şi-a anunţat retragerea. Micuţa Ioana Maria are o voce de aur şi i-ar putea duce cu succes mai departe numele ”Ciocârliei Româneşti”. În plus, ştie să cânte şi la vioară şi este elevă la Colegiul Naţional de Artă ”George Enescu”.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1