«Maria Ciobanu m-a aruncat ca pe-o măsea stricată!»

22-23jhjkkhkjh.jpg

Actorul Jean Paler, grav bolnav de inimă, sare la gâtul «Ciocârliei», că l-a exclus din spectacolele ei de retragere

Jean s-a bucurat ca un copil când a aflat că Maria Ciobanu şi-l doreşte în concertele ei ”Lie, lie, Ciocârlie!”, căci actorul are nevoie de bani ca de aer, pentru medicamente. Numai că succesul său de pe scenă n-a fost de bun augur, astfel că a fost ras fără milă din distribuţie.

Jean Paler (53 de ani) arată mâhnit cu degetul spre Maria Ciobanu: „Am fost prezent pe scenă doar la Sala Palatului din Bucureşti, la concertul «Lie, lie, Ciocârlie» nu şi în ţară, pentru că am avut succes mai mare decât ea. Nu vreau să o bârfesc pe Maria, dar mi-a ajuns la urechi că bătrâna nu m-a mai vrut şi la show-urile din  ţară. M-a abandonat ca pe o măsea stricată. Am admiratori care mă pupă, mă fluieră, eu ridic sala în picioare”, a povestit Jean Paler, pentru Click!

Artistul ne-a mărturisit că nu are voie să se enerveze, dar nici să aibă parte de emoţii, cu atât mai mult cu cât în urmă cu patru ani a suferit un infarct şi a zăcut pe patul de spital: “Acum sunt bine, nu mai iau aşa multe pastile, încerc să fiu calm, să mă bucur de fiecare clipă din viaţă. De exemplu, acum sunt fericit că a nins la munte”, spune actorul, care, la un moment dat lua câte 15 pastile pe zi, iar tratamentul îl costa 600 de lei lunar. A avut o perioadă în care umbla cu punga de medicamente după el şi ţinea un regim alimentar strict fără carne grasă şi băutură”. Acum pot să fac şi sport, aştept vara să ies cu rolele în parc”, ne-a mai spus actorul.

Jean acceptă orice spectacol ca să pună bani la puşculiţă pentru zilele negre, cu atât mai mult cu cât locuieşte singur, iar faptul că Maria Ciobanu n-a mai dorit să colaboreze cu el a fost pentru artist o grea lovitură sub centură. Jean vrea să joace şi pe scena Teatrului ”Constantin Tănase”, însă momentan se află doar la nivel de promisiuni. Spre marea lui bucurie, a prins o rubrică permanentă la emisiunea ”Wow Biz” (Kanal D), unde în fiecare joi seara va susţine un concurs de bancuri, alături de Andrei Duban.

În 2012 a suferit un infarct

Zoom
Jean a zăcut pe patul din spital din Braşov

Jean Paler a văzut moartea cu ochii în decembrie 2012, după ce a suferit un infarct. Pentru că se afla singur în apartamentul lui din Sinaia, el a fost găsit în ultima clipă de un prieten, care l-a dus  la Spitalul de Urgenţă din Braşov. Medicii au făcut tot posibilul să-i salveze viaţa. I-au montat câteva stenturi la inimă, iar timp de două luni Jean n-a avut voie să se ridice din pat: ”Am fost foarte rău, am crezut că mor. Două luni am stat departe de scenă şi, pentru că aveam nevoie de bani pentru medicamente, am tras de mine şi am acceptat spectacole”, îşi aminteşte el de cel mai negru episod al vieţii. 

loading...

Citește și

  • Maria Ciobanu dă lovitura cu spectacolele de retragere. Deşi, iniţial, artista urma să susţină doar două concerte, unul la Bucureşti şi altul la Craiova, iată că s-a trezit bombardată şi cu alte contracte. Eforturile ei sunt mari, dar vedeta este răsplătită regeşte.

  • Maria Ciobanu a dorit să susţină un singur concert de adio, în Bucureşti, însă solista s-a trezit pe cap cu şase spectacole, în toată ţara, la cererea fanilor. Vedeta ne-a povestit sâmbătă, după recitalul de la Sala Palatului, despre nepoţii ei, despre viaţa din America, dar şi despre problemele de sănătate.

  • Maria Ciobanu a decis să pună punct carierei, după o viaţă dedicată muzicii. Solista îşi va lua adio de la fani în cadrul unui concert de zile mari, pe care îl va susţine la Sala Palatului, în primăvară. La marele eveniment vor urca pe scenă şi cei trei copii ai săi, Ionuţ, Leontina şi Camelia, care i-au moştenit talentul artistic.

  • maria ciobanu ionut dolanescu

    În septembrie, Maria Ciobanu va împlini veritabila vârstă de 79 de ani. Începândcu luna viitoare își va începeseria spectacolelor dedicate retragerii. Fiul ei, Ion Dolănescu, este cel care știe de ce artista a luat această decizie.Aflată încă în Statele Unite ale Americii, cântăreața de muzică populară se va întoarce în România în martie, atunci când, alături de fiul și fiicelesale,va oferipublicului un adevărat spectacol.