Maria Butaciu, în comă de 4 săptămâni. Fuego se roagă pentru ea

fuego-maria-butaciu-favorit_tv-facebook.jpg

Fuego Maria Butaciu emisiune Favorit TV
Fuego, alături de Maria Butaciu, într-o înregistrare de la Favorit TV
foto: Facebook

Paul Surugiu-Fuego a postat un mesaj emoționant, pe contul lui de Facebook, pentru interpreta de muzică populară Maria Butaciu, aflată pe patul de spital, în stare critică. Fuego se roagă ca artista să-şi revină din comă.

Paul Surugiu-Fuego (41 ani) speră ca buna lui prietenă să treacă cu bine peste problemele de sănătate și să revină pe scenă: ”Dragă Maria Butaciu, noi, toți colegii și prietenii dragi, îți suntem alături, ne rugăm pentru tine și sănătatea ta și te vrem înapoi pe scenă! Țucu-te-a Dumnezeu! Mi-ai dat voie, acum mulți ani, când te-am cunoscut, să-ți spun pe nume! De atunci ne-au unit turnee împreună, zile de naștere, emisiuni de colecție și desigur, toate învățămintele tale, oferite cu tot sufletul, din înțelepciunea ce te caracterizează! Te știu puternică și mai știu că ești un munte de autenticitate, cariera ta fiind una emblema a folclorului românesc! Nu ai ieșit niciodată din spiritul zonei tale, din seriozitatea impusă de costumul popular, fiind un exemplu pentru toate generațiile de artiști! Frumusețea caracterului tău, altruismul, bucuria de a trăi ți-au fost mereu carte de vizită, și DA, sunt norocos că te cunosc și că-mi ești, păstrând proporțiile carierei tale imense, prietenă! Te-așteptăm înapoi în fața publicului tău și in viețile noastre, pentru a ne molipsi, cum faci de obicei, cu pofta de viața și simplitatea ta! Îți doresc sănătate, “firule, măi fir de iarbă”!”.

Starea de sănătate a Mariei Butaciu, artista  în vârstă de 78 de ani, este în continuare delicată, medicii  de la Spitalul de Urgență ”Floreasca” zbătându-se să o țină în viață. La căpătâiul artistei, care se află în comă de patru săptămâni, se află unica sa fiică. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1