Margareta Pâslaru şi Corina Chiriac, din nou împreună, după 20 de ani!

18-19-vedete-margareta-si-corina.jpg

Margareta Pâslaru și Corina Chiriac arată impecabil și acum

În anii comunismului erau cap de afiș, în spectacolele din întreaga țară, și nelipsite de la postul național de televiziune, în emisiunile de divertisment.

Iată că, după două decenii,  TVR le reunește pe solistele cu voci de aur, Margareta Pâslaru (75 ani) și Corina Chiriac (69 ani), într-o nouă emisiune tv, spre bucuria fanilor, fotografia lor de la filmări făcând furori pe Internet.

”Pentru prima dată, după 20 de ani, Margareta Pâslaru și Corina Chiriac sunt împreună, astăzi, de la orele 21.15, la «Provocarea Starurilor», de la TVR 1”, scrie pe contul de Facebook al acestei producții tv.  Margareta Pâslaru și Corina Chiriac au lansat sute de melodii,  printre care amintim  șlagărele ”Lasă-mi toamnă, pomii verzi”, ”Diamant fermecat”  și ”Strada Speranței”.

Ambele s-au stabilit la un moment dat în America, înainte de 89, însă Corina nu s-a adaptat și a revenit după câțiva ani. În prezent, Margareta lansează albume pentru cauze caritabile, iar Corina prezintă, în fiecare duminică, la Național TV,  emisiunea ”Opriți timpul!”. 

 

Loading...

Citește și

  • Trei dive, trei voci de aur, toate venite pe lume în aceeaşi zi, dar în ani diferiţi. Angela Similea, Mirabela Dauer şi Margareta Pâslaru fac parte din Generaţia de Aur a muzicii uşoare româneşti, iar mâine fanii le omagiază, la ceas aniversar. Click! îţi prezintă cele mai noi poze cu cele trei soliste, alături de secretele lor.

  • Margareta Pâslaru, Marina Voica, Stela Enache, Sanda Toma, Tora Vasilescu, Angela Similea, Premiile Gopo, tinute, eleganta, stil, varsta a treia

    Haina face pe om, zice proverbul, iar în showbizz se aplică perfect. În timp ce tinerele vedete tremură de frică să nu apară la rubrica “prost îmbrăcate”, veteranele scenei ne uimesc cu fiecare apariție și nu fac altceva decât să adune aplauze și aprecieri. Și pentru carieră, și pentru ținute.