Marcel Toader, mesaje porno cu o femeie misterioasă: „Adori să fii dominată”

marcel.jpg

marcel toader
Marcel Toader ar fi făcut avansuri unei femei pe Facebook
Foto: captură foto/Antena 1

Acuzațiile lui Marcel Toader tind să se estompeze pe măsură ce probele lui sunt tot mai contestate, iar acum, au ieșit la iveală câteva mesaje compromițătoare care-l pun pe el într-o lumină nefavorabilă.

După ce a acuzat-o pe Maria Constantin de adulter, lucrurile pare să se întoarcă în defavoarea sa după ce unele mesaje trimise aparent de pe contul său de Facebook, pe chat, arată un dialog cu limbaj licențios avut cu o femeie. Mesajele au fost prezentate în cadrul emisiunii „Acces direct”, la Antena 1, unde Marcel Toader a fost din nou invitat, vineri, 8 septembrie.

Din mesajele prezentate, reiese că afaceristul făcea avansuri unei presupuse femei, dialogul lor având ca subiect preferințele sexuale ale acesteia:

m2.jpg

marcel toader
Foto: captură foto/Antena 1

„Îmi place liniștea, să gătesc, îmi place vinul și s***. Toate astea au o legătură [...] ce naiba? Ai o viață și-ți bați joc singură de ea. Dar spiritul tău e construit altfel. Tu ești o femeie hiper-pătimașă...mai multe decât zece femei la un loc...și mai știu ceva, că te **** maxim, corect? Fii sinceră”, pare să o îmbie Marcel Constantin.

m3.jpg

marcel toader
Foto: captură foto/Antena 1

„Cine naiba nu adoră?”, îi răspunde presupusa femeie, dar Toader continuă să o incite:

„Adori s***, adori dăruirea, să fii dominată, te simți perfect când ești dominată, supusă.” La rândul ei, persoana respectivă îi răspunde că adoră „tot ce-i frumos în viață. Astea sunt intimitățile mele pe care doar bărbatul ce ajunge în dormitorul meu le va ști.”

m5.jpg

marcel toader
Foto: captură foto/Antena 1

Marcel Toader nu se lasă și își pnue în valoare calitățile masculine: „Vorbești cu un tip cu experiență cât un cartier întreg. Tocmai, în situația asta ador să fiu direct, pentru că te incit ca bărbat. [...] Apoi pe stradă...perfecte. am probat asta. Le sunam și veneau chiar dacă erau într-o relație. mai vrei argumente? Chiar căsătorite.”

m6.jpg

marcel toader
Foto: captură foto/Antena 1

Mesajele prezentate în cadrul emisiunii par să arate că ar fi fost trimise de pe contul de Facebook al lui Marcel Toader, dar nu se știe dacă acesta e unul fals. Cert este că spre finalul discuției online, Marcel Toader îi trimite și o fotografie cu el.

m7.jpg

marcel toader
Foto: captură foto/Antena 1
Loading...

Citește și

  • Detalii picante ies la iveală în cazul divorţul anului 2017. Nu doar infidelitatea, ci şi lipsa relaţiilor intime l-ar fi determinat pe Marcel Toader să divorţeze de Maria Constantin. Afaceristul le-a mărturisit apropiaţilor că nu a mai făcut sex cu soţia sa de un an. După cele şase căsnicii ratate, bărbatul zice că şi-a luat gândul de la însurătoare.

  • Nu mai e nevoie de nicio dovadă! Maria Constantin (30 de ani), solista de muzică populară, se simte mult mai bine în brațele băieților mai tineri!

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1