Marcel Toader: ”Maria are o relație paralelă cu un bărbat cunoscut, însurat și cu copii”

hfgrgh.jpg

Marcel Toader îi aduce acuzații grave Mariei Constantin și declară că are și dovezi la cele spuse
foto: Captură video

Marcel Toader (54 de ani) face dezvăluiri uluitoare despre Maria Contantin. Toată lumea l-a condamnat și l-a pus la zid pe rugbist, însă acesta a ieșit să se apere cu dovezi. Se pare că Maria nu ar fi atât de inocentă pe cât ar vrea să pară, aceasta având un amant însurat și cu un copil, al doilea aflându-se în burtica soției sale.

Divorțul toamnei dintre Marcel Toader și Maria Constantin ia o întorsătură drastică. Dacă până acum cei doi au păstrat tăcerea și nu au vrut să vorbească despre motivele care au condus la ruptura dintre ei. Fostul sportiv mărturisește că din cauza celui de-al șaselea mariaj eșuat a slăbit 14 kilograme, iar nopțile devin albe. Bărbatul a declarat că până acum nu a vrut să vorbească, deoarece a avut o ultimă înțelegere cu soția sa, aceea de a nu vorbi și a nu da nimic din casă, înțelegere care, după spusele lui, Maria a încălcat-o pe la spate. Acesta este de părere că, încă soția sa, Maria nu iese în față să facă declarații, însă pune diferiți oameni să o facă, iar ea se ascunde în spatele lor.

Marcel face acuzații grave la adresa soției, acesta declarând că artista l-a înșelat în repetate rânduri cu mai mulți bărbați. Mai mult decât atât, acesta are dovezi cum că ea a avut o relație extraconjugală cu un bărbat al statului, cu o soției și doi copii acasă. Relația lor ar fi început cu mult timp în urmă și au continut-o.

”Eu am făcut parte dintr-un plan al ei. Ea știa ce are de făcut și când s-a văzut acolo unde își dorea nu mai avea nevoie de mine. Minte cum respiră, minte cu o forță teribilă. Vorbim deja de o relație paralelă, nu doar de o aventură, relația dintre ei ținând de câțiva ani. Acel bărbat are familie, are copii, unul este pe drum. El știe că știu, am vorbit cu el la telefon, ne-am dat și mesaje și mi-a confirmat că are o relație extraconjugală. El este o persoană a statului, este foarte importantă”, a declarat Marcel Toader la Acces Direct.

Marcel Toader se află la cel de-al șaselea divorț, însă după fiecare eșec, acesta a ieșit mereu ”oaia neagră” a cuplului, fiind acuzat că este agresiv verbal și fizic, un întreținut și că urmărește doar banii femeilor. Bărbatul s-a apărat spunând că niciuna dintre femeiele cu care a fost și de care s-a despărțit nu a demonstrat ceea ce a declarat, însă are de gând să aducă mai multe acte cu care să se apere în fața Gabrielei Cristea, dar mai ales a Mariei Constantin.

Loading...
 
 

Citește și

  • Scandalul izbucnit în urma deciziei lui Marcel Toader și a Mariei Constantin de a pune capăt căsniciei de doi ani este pe departe de a se fi terminat. Anda Ghiță a vorbit despre căsnicia celor doi și a făcut câteva mărturisiri la adresa rugbistului.

  • Miercuri, 23 august, Marcel Toader și Maria Constantin au depus actele de divorț, iar oamenii au fost geană pe comportamentul și atitudinea lor. În timp ce Maria părea că a renăscut și a dat impresia că se simte mult mai bine din postura femeii singure, Marcel Toader a lăsat să se vadă că suferă și că este afectat de cel de-al șaselea divorț pe care în care este protagonist. Însă, lucrurile nu par a fi așa cum lasă să se vadă bărbatul, la mijloc fiind vorba de orgoliul și imaginea lui.