Marcel Toader îi simte lipsa Mariei Constantin? „Îmi e dor de zilele senine din viața mea”

toader-maria.jpg

marcel toader
MAria Constantin rămâne o amintire tristă pentru Marcel Toader, dar pare că încă îi duce dorul
Foto: arhivă personală

A doua partea a anului 2017 a fost unul destul de zbuciumat pentru Marcel Toader. Despărțirea de Maria Constantin a fost cea mai grea lovitură pentru afacerist, dar cum lucrurilor nu vor mai fi niciodată ca înainte, fostul rugbist nu poate decât să privească în viitor și să-și canalizeze atenția asupra persoanelor dragi care i-au rămas în jur.

Marcel Toader a împlinit 55 de ani pe 4 ianuarie. Invitat la o emisiune de la Antena Stars, afaceristul a dezvăluit ce planuri are pentru noul an, dar, din cele spuse, reiese că îi cam duce dorul Mariei Constantin, chiar dacă nici măcar nu i-a mai pronunțat numele:

„Mă găsește anul liniștit și împăcat cu mine. Lângă mine, în stânga și în dreapta, sunt oameni foarte importanți. nu pot să le dau numele. Mi-am propus să am grijă de băiatul și de mama mea. Îmi e dor de zilele senine din viața mea. Acum un an eram căsătorit, dar acum nu mai sunt. Am fost într-o căsătorie ratată”, a mărturisit Marcel Toader la antena Stars.

Loading...
 
 

Citește și

  • Surpriză! Marți, 19 decembrie, la Judecătoria sectorului 5 și-a făcut apariția Marcel Toader. Nimeni nu s-ar fi așteptat să-l vadă, având în vedere că nici la notariat și nici la primul termen în procesul de divorț bărbatul nu s-a prezentat. De data aceasta, afaceristul a anunțat că renunță la acuzațiile de adulter adresate Mariei Constantin.

  • marcel toader

    Marcel Toader va fi evacuat din apartamentul său din Brezoianu peste puţin timp, deoarece imobilul va fi vândut la licitaţie din cauza datoriilor la întreţinere. Sorin Stan, administratorul blocului care l-a dat în judecată pe afaceristul rău platnic, a primit, recent, prin Asociaţia de Locatari, hotărârea judecătorilor care admit executarea silită şi, totodată, valorificarea lui.