Marcel Pavel îşi poate face trupă de şoc cu fraţii muzicanţi

pavel114-vedete-foto-1-4-co.jpg

Marcel (56 de ani), solist. Gina (44 de ani), solistă şi pianistă. George (60 de ani), saxofonist. Micky (59 de ani), saxofonist
Citeste tot despre: 

Marcel Pavel ar fi putut ajunge un pugilist de renume, cu zeci de trofee în vitrină, însă mama lui, o femeie energică din vorba căruia artistul nu iese nici acum, i-a schimbat linia destinului. Ea l-a vrut solist, iar el, băiat ascultător, i-a îndeplinit marea dorinţă. Talentul muzical l-au moştenit şi cei trei fraţi ai săi.

Solistul Marcel Pavel (56 de ani) este mândria familiei, a cântat pe cele mai mari scene, însă şi fraţii lui îi calcă pe urme: Micky Pavel cântă la saxofon, George Pavel, stabilit în Germania, este tot un saxofonist profesionist, iar sora lui Marcel, Gina Pavel, este  pianistă, dar şi o solistă cu un timbru vocal de invidiat.  George şi Gina îl însoţesc deseori pe Marcel în spectacole. Micky a avut serioase probleme cu inima, ba chiar a suferit şi o intervenţie chirurgicală. Cei patru fraţi Pavel au moştenit talentul muzical de la bunicul lor, Ion Taraş, dar şi de la tatăl acestora, fost violonist. Însă, Marcel îi datorează cariera muzicală mamei sale, acum în vârstă de 76 de ani. În copilărie, Marcel se visa mare pugilist, numai că, Argentina, cea care i-a dat viaţă, avea cu el alte planuri: ”Am boxat până la 14 ani. Îmi plăcea mult, abia aşteptam meciurile, dar totul a fost frumos până m-a prins mama. Înainte de examen a venit cu o nuia chiar pe ring şi m-a luat la goană, iar de atunci n-am mai călcat pe la sala de box”, ne-a povestit cântăreţul. Artistul s-a născut în comuna Independenţa din Galaţi, dar a copilărit în Câmpulung Muscel. Tot de atunci a început să bată la tobe. A urmat studiile muzicale la şase ani, în clasa a IV-a înscriindu-se la Şcoala de Muzică şi Arte Plastice din Câmpulung Muscel (jud. Argeş), la violoncel şi pian – auxiliar.

E topit după mama lui


Marcel Pavel îşi divinizează mama şi, deşi el locuieşte în Bucureşti, iar ea în Câmpulung Muscel, solistul o vizitează în fiecare lună. Iar de ziua acesteia de naştere, el a sărbătorit-o cu ţuică şi cu friptură, aducându-i un braţ de daruri. Argentina este topită după cei trei copii ai lui Marcel, Sasha (20 de ani), Richard (17 ani) şi Iuvenalia (2 ani),  pe care îi are cu Violeta, soţia lui.
Loading...

Citește și