Toader îşi schimbă nevestele, da năravul ba. Urmează a doua renovare? Din ce bani?

După divorţul de Gabriela Cristea, Marcel Toader a făcut turul televiziunilor pentru a-şi pune pe tapet telenovela matrimonială. Aşa se întâmplă acum şi în prag de divorţ cu Maria Constantin. Cu banii primiţi în primă fază pentru devoalarea unor amănunte din căminul conjugal el avea un singur plan: să-şi renoveze apartamentul.

Marcel Toader ne-a obişnuit ca după fiecare căsătorie eşuată să lucreze puţin la bunăstarea lui, mai exact la îmbunătăţirea confortului personal. Pentru că sursa veniturilor lui este momentan ascunsă bine în cutia Pandorei şi nimeni nu ştie din ce bani trăieşte, mai ales că firma lui şi-a cerut insolvenţa, singura salvare pare să fi rămas... contractele cu televiziunile pasionate de scandaluri conjugale. Iar “reţeta” celui de-al cincilea divorţ, de Gabriela Cristea, consumat fără oprire la tv, pare să fie reţeta succesului pentru el. În 2014 el a câştigat o sumă foarte mare de bani, unii zic că peste 100.000 de euro, din apariţiile la emisiune, iar banii i-a folosit, mare parte din ei, la renovarea apartamentului.


Intrase într-o relaţie cu Maria Constantin şi nu putea dormi, chipurile, în acelaşi pat în care şi-a consumat nopţile alături de Gabriela Cristea. Şi-a renovat toată casa până la urmă, ca să poată primi o nouă femeie în viaţa lui. De menţionat că toată mobila şi zugrăveala a fost aleasă de Maria Constantin.

Întrebarea este: Marcel Toader va sparge banii primiţi acum de la televiziuni pe o altă renovare? Banii îi vor ajunge şi cu siguranţă îi vor şi rămâne pentru o pâine (n.r. una dintre declaraţiile lui publice cuprindea faptul că nu a mai rămas cu niciun leu după mariajului cu Maria Constantin).

 

 

 

 

loading...
Loading...