«Mama Zina» pleacă la mare cu manechinele Epocii de Aur

zina6_7_3-col-zina.jpg

Zina a fost sărbătorită, vinerea trecută, de Dana Săvuică

Zina Dumitrescu (82 de ani) sau ”Mama Zina” e tristă că fiul ei, Cătălin Negreanu, nu a mai vizitat-o de ceva vreme la azilul din Ghermănești, însă fostul mare designer beneficiază din plin de dragostea și de răsfățul fostelor ei manechine, Dana Săvuică (48 de ani), Valentina Pelinel (38 de ani) și Dana Androne, care recent i-au serbat ziua la un local din Herăstrău.

Mai nou, Zina se pregătește și de un mic concediu: “Zina o să meargă la mare, la Mamaia, un weekend, cu fostele sale eleve care o respectă și care vin mereu să o viziteze”, ne-a declarat Ion Cassian, directorul căminului din Ghermănești și unde vedeta locuiește de șapte ani. De asemenea, acesta ne-a mai mărturisit că celebra creatoare de modă a rămas la fel de cochetă ca în anii tinereții.

“Este sănătoasă și veselă. A rămas la fel de atentă în ceea ce privește imaginea sa, pentru ea crema de față și de mâini fiind precum e apa pentru noi”. Femeia a avut restanțe la azil, căci fiul ei a întâziat adesea cu plata taxelor: ”A avut datorii, dar nouă ne e tare drag de ea, deja face parte din familie”, ne-a mai zis Ion Cassian. 

Loading...

Citește și

  • Odinioară mama modei româneşti, acum Zina Dumitrescu îşi duce bătrâneţea într-un azil din Snagov. Are 81 de ani şi nu a uitat de modă, ba chiar poartă culorile sale preferate şi bijuterii subtile, însă a renunţat la orice fel de machiaj. Dacă înainte, la evenimentele sale, Zina era dichisită, până la ultimul fir de păr, cu haine elegante şi coafată, iată că acum nici măcar părul nu şi-l mai vopseşte.

  • De șase ani, Zina Dumitrescu (81 de ani) a ajuns să considere azilul de bătrâni din Ghermănești propria casă! Asta după ce fiul său a decis că cel mai bine pentru mama lui este să o interneze acolo, pentru a avea parte de îngrijire permanentă, specializată. Din păcate, creatoarea de modă a ajuns să ducă dorul propriului copil, căci Cătălin și-a făcut o nouă viață, în Elveția.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1