Mama vitregă a Andreei Marin, mesaj dureros după moartea tatălui vedetei

renata.jpg

renata marin vaduva dan marin sotie tata andreea marin
Deşi zâmbeşte, Renata Marin nu mai este acelaşi om după ce a rămas singură
Foto: arhivă personală

Renata Marin (51 de ani), femeia care i-a fost alături tatălui Andreei Marin până în ultimele clipe, trăieşte cu amintirea soţului care i s-a stins în braţe. Deşi este mai tot timpul cu zâmbetul pe buze, în spatele imaginii de femeie care nu are griji se ascunde o mare tristeţe. Recent, mama vitregă a Andreei Marin a publicat un mesaj prin care lasă să se înţeleagă cât de mult suferă după ce partenerul care i-a fost alături mai bine de 10 ani de căsnicie s-a stins fulgerător.

Aniversările nu mai au acelaşi farmec pentru Renata Marin. De când soţul ei, inginerul Dan Marin a murit în primăvara anului trecut, femeia se bucură mai puţin atunci când în calendar vede datele la care sărbătorea cu fast împreună cu jumătatea ei. Aşa s-a întâmplat şi miercuri (15 noiembrie) când Renata şi Dan Marin ar fi marcat aniversarea căsniciei. Tată Andreei Marin a murit în timp ce se uita la televizor, lăsând în urmă o fiică şi o soţie extrem de îndurerarte. Inginerul avea probleme cardiace şi suferea de diabet, fiind dependent de insulină. Soţia l-a găsit fără suflare în fotoliu şi de atunci este devastată. Ultimul ei mesaj vine să ne convingă că Renata Marin nu a depăşit nici acum momentul greu al pierderii.  

tata andreea marin dan marin inginerZoom
Tatăl Andreei Marin a murit în primăvara anului trecut
Foto: arhivă personală

"La ce mă gândesc acum ?...mă întreabă retoric contul meu de Facebook......Mă gândesc la frumuseţea vieţii, fericire, cele mai frumoase cadouri pe care ţi le face Dumnezeu...Mă gândesc la 19 zile fericite de 15 noiembrie care au trecut pe nesimțite şi s-au transformat în amintiri....Mă gândesc la toate clipele mereu prețioase şi unice şi irepetabile din care nu au lipsit niciodată «te iubesc, te ador, mi-ai lipsit, îţi mulţumesc că exişti»....Şi mă gândesc cât de mult mă iubește Dumnezeu fiindcă mi-a dat atâția ani minunați alături de sufletul meu pereche: Dan !...Şi mă gândesc că dacă nu ar fi plecat dintre noi, ar fi fost cea mai fericită zi din an în care prietenii ne-ar fi urat «Căsnicie fericită!»....La toate astea mă gândesc", a notat Renata Marin. 

Dan Marin, tatăl Andreei Marin, a murit în martie 2016, cu doar câteva zile înainte să împlinească 70 de ani. De profesie inginer, acesta locuia la Iași alături de Renata, a treia să soție. El își refacuse viață după decesul Violetei, mama Andreei, ]nsurându-se cu Elena, o femeie din Roman, dar a divorțat de aceasta și s-a însurat, în 2005, cu Renata.

loading...

Citește și

  • andreea marin tata

    Andreea Marin și-a pierdut tatăl în luna martie a acestui an. Chiar dacă au trecut șapte luni de la tragicul eveniment din viața vedetei, dorul și durerea nu s-au stins, ci din contră. Din timp în timp, Andreea simte nevoia să i se adreseze celui pe care l-a iubit ca pe ochii din cap și care a crescut-o după ce mama vedetei și-a pierdut viața, pe când fosta "zână a Surprizelor" avea doar 9 ani.

  • tatal andreei marin inmormantare

    Andreea Marin (41 de ani) și-a pierdut tatăl, joi dimineață (3 martie). Dan Marin s-a stins din viață cu doar câteva zile înainte de a împlini vârsta de 70 de ani. Duminică (7 martie), ar fi fost ziua lui de naștere). Vedeta a făcut tristul anunț pe Facebook, unde a publicat și câteva imagini în care apare alături de tatăl ei.

  • Andreea Marin (41 de ani) s-a săturat până peste cap de căsnicia cu fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk (30 de ani), astfel că joia trecută a depus cererea de divorț la Judecătoria Buftea.

  • Probleme în familia Andreei Marin. Mama vitregă a vedetei tv a fost eliberată din funcţia de director executiv al Direcţiei de Evidemţă a Persoanelor Iaşi, după ce oficiali instituţiei au constatat că aceasta făcea afaceri suspecte în numele instituţiei pe care o coordona.