Mama-soacră: «Îi trimit Deliei murături şi găini pentru ciorbiţă»

delia112-13-vedete-1.jpg

Delia a fost luni în vizită la Ioana Munteanu, mama soţului ei
Citeste tot despre: 

Mihai Bendeac spunea că din frigiderul Deliei ies lilieci, însă soacra artistei îl contrazice, căci îi trimite special de la Târgu Jiu pachete întregi de mâncare. Ioana, mama lui Răzvan Munteanu, creşte în curte porci şi sute de păsări şi are beciul burduşit cu sute de conserve.

Delia este una dintre femeile privilegiate de soartă. Artista, care s-a căsătorit în urmă cu patru ani cu afaceristul Răzvan Munteanu,  are o soacră de strâns la piept.

112-13-vedete-2.jpg

Beciul Ioanei este plin cu borcane de zacuscă, compoturi, roșii sau bulion

 

În comparaţie cu alte doamne care-şi bârfesc nurorile pe la colţuri, iată că mama soţului ei nu ştie cum să o răsfeţe mai bine. Se ştie că Delia are o viaţă extrem de ocupată datorită profesiei, şi e plecată tot timpul, în concerte, la emisiuni, aşa că de gătit e clar că nu mai are timp, darămite de făcut piaţa.

212-13-vedete-3.jpg

Crește sute de păsări pentru că nu-i place carnea de pui din supermarket

 

De asta, însă, se ocupă soacra ei. Ioana Munteanu este o femeie extrem de harnică. Chiar dacă fiul şi nora au adunat deja în conturi milionul de euro, iată că doamna Munteanu nu este una dintre femeile care aşteaptă ajutor de la copii, nici nu pierde timpul la coafor sau la manichiură, şi nici nu mănâncă la restaurante.

312-13-vedete-4.jpg

Din această clocitoare vor ieși zeci de puișori

 

De profesie bibliotecară, acum pensionară, doamna Ioana a hotărât să se mute din apartamentul cochet din Târgu Jiu, la ţară. Astfel, de câţiva ani, ea are o vilă frumoasă şi o gospodărie care ar face invidioasă orice femeie, căci este întreţinută doar de mâinile sale, fără alte ajutoare.

412-13-vedete-5.jpg

Ioana alături de fiul Răzvan și de nora Delia

 

Doamna Ioana nu cumpără decât strictul necesar, în rest, se aprovizionează din propria-i grădină.

512-13-vedete-6.jpg

E înnebunită după cozonacul soacrei

 

”Am o grădină brici, am doi porci mari şi peste suta de păsări. Noi nu mâncăm absolut nimic din magazine. Am făcut conserve în cantităţi industriale, iar beciul şi cămara sunt burduşite de borcane cu compoturi, zacuscă, sucuri de roşii, roşii întregi, ketchup cu busuioc sau cu  cimbru. Acum am solarul plin de castraveţi, roşii, chiar nu ne lipseşte nimic, iar Deliei îi trimit şi ei păsări să facă ciorbiţă sau ouă, că îi plac foarte mult. Ei vin rar pe la mine, şi eu mă duc la fel de rar pe la ei, însă de câte ori am ocazia le trimit de toate, îi răsfăţ cu mâncărurile şi prăjiturile lor preferate. Delia nu are timp să gătească, însă cuscra se mai ocupă se le facă ce le place. Mă înţeleg foarte bine cu amândouă”, a spus Ioana Munteanu, pentru Click!

612-13-vedete-7.jpg

Are curtea plină de căpşune

 

Alimentaţia naturală a scăpat-o de boli pe soacra Deliei. ”O dată am fost la medic obligată de un coleg să-mi fac analizele. Sunt sănătoasă, nu mă plâng de nimic, vara fac cură cu lapte şi cu brânză de capră, deci nu am de ce să mă plâng”, ne-a mai spus mama lui Răzvan Munteanu.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1