Mama lui Meghan Markle, cu piercing în nas la nunta fiicei. Iulia Albu: «Moartea clinică a modei»

untitled.png

Mama lui Meghan Markle a decis să apară cu piercingul la vedere, încălcând regulile nescrise ale alegerii vestimentaţiei
Foto:Getty

Nunta prinţului Harry cu fosta actriţă americană Meghan Markle a fost cel mai aşteptat eveniment al anului şi, deşi a avut loc cu câteva zile în urmă, discuţiile despre modul în care s-a desfăşurat nu au încetat. Din contră, ţinutele mirilor şi ale invitaţilor au fost analizate îndeaproape de criticii de modă, iar unele dintre comentarii nu au fost deloc pozitive.

Iulia Albu nu a putut trece cu vederea acest eveniment şi nu a dorit să piardă ocazia de a-şi exprima opiniile în modul caracteristic, acid şi deloc tolerant, faţă de micile greşeli vestimentare. Cea care a primit cele mai multe critici a fost mama lui Meghan, despre care Iulia Albu afirmă ca a făcut o gafă de proporţii alergnd să poarte un pierce-ing într-o situaţie atat de formală. „Dacă ar fi să enumerăm momentele de moarte clinică a modei de la Nunta Regală, cu siguranță, un loc de cinste l-ar avea piercingul nazal al mamei lui Meghan, un lucru extrem de frivol și nepotrivit, mai ales într-un context atât de strict,” a scris Iulia Albu. 

mama-lui-meghan-markle-2-1.jpg

Mama lui Meghan Markle a făcut o gafă de proporţii purtând pierce-in-ul, potrivit Iuliei Albu

O altă personalitate care a fost aspru criticată de Iulia este chiar regina Elisabeta a II-a.  Să ne întoarcem puțin la nunta regală și mai ales la apariția Reginei care, din punctul meu de vedere, a fost extrem de ternă și de previzibilă. Iarăși verde și o rochie extrem de urâtă, mult mai potrivită pentru zi. În asemenea situații chiar nu contează cât de nobil ești, atâta timp cât nu ai un stilist pe măsură. Nu vă închipuiți că Regina ar trebui să apară cu o farfurie zburătoare pe cap sau îmbrăcată în 5 cămăși, însă consider că lucrurile ar fi putut sta mult mai bine decât s-a întâmplat".

regina-elisabeta-a-ii-a.jpg

Regina Elisabeta a II-a a ales să poarte o culore veselă
Foto:Getty

Vedeta care a fost apreciată de Iulia pentru modul în care a ales să se îmbrace la evenimentul anului a fost Amal Clooney, soţia actorului George Clooney. Ea a purtat o rochie galbenă pe care a accesorizat-o discret şi decent, strălucind atât la propriu, cât şi la figurat.

amal-clooney-si-george-clooney.jpg

Amal Clooney a avut una dintre cele mai apreciate ţinute
Foto:Getty

 „Urmează multe, multe, apariții de-a dreptul înfiorătoare și o rază de soare personificată de Amal Clooney care a avut, cu siguranță, cea mai bună ținută și la propriu și la figurat. Rochia sa galbenă și pălăria în aceeași nuanță au pus în valoare, excelent, fizionomia ei exotică, iar respectarea protocolului este completă, întrucât doamna Clooney a avut grijă să-și acopere umerii, chiar dacă și-a dezvelit brațele. Această regulă de a avea umerii acoperiți este una de neîncălcat la nunțile regale și evenimentele de același calibru, în general,” a mai spus Iulia Albu.

 

loading...
Loading...

Citește și

  • foto

    Iulia Albu (36 de ani) este cunoscută pentru remărcile acide şi lipsite de menajamente pe care le face asupra ţinutelor concurentelor de la emisiunea “Bravo,ai stil”, dar şi pentru stilul vestimentar extravagant pe care îl adoptă. Gesturile sale sunt unele menite să şocheze, iar faptul că a deţinut o găină ca animal de companie ilustrrează perfect dorinţa Iuliei de a frapa. Nu doar în cadrul emisiunii emite judecăţi de valoare, ci şi pe blogul personal, unde vedetele sunt luate în vizorul critic şi nemilos al designerului de modă.

  • Primele fotografii oficiale de la nunta Prinţul Harry cu Meghan Markle au fost făcute publice de Palatul Kensington. Una dintre ele este tradiţionalul portret de familie, a doua este o fotografie cu cuplul şi copiii din alaiul miresei, iar cea de-a treia îi înfăţişează pe Meghan şi Harry.