Mama fetiței lui Piersic Jr. riscă să rămână fără voce. Are un chist pe corzile vocale

14-vedete-piersic-1.jpg

Florin Piersic junior şi Dorina Chiriac au apărut împreună în 2013, în show-ul ”Totul e permis”

Un necaz nu vine niciodată singur. La mai bine de o săptămână de când şi-a condus mama pe ultimul drum, pe actriţa Tatiana Iekel, Florin Piersic jr e îngrijorat pentru starea de sănătate a fostei iubite, Dorina Chiriac (44 ani). Actriţa, diagnosticată cu chist pe corzile vocale, va fi operată în străinătate.

Actriţa Dorina Chiriac, pe care iubitorii de teatru au văzut-o ani la rând pe scena Teatrului de Comedie, în piese precum ”Micul prinţ” şi ”Piesă deşănţată”, a făcut un anunţ cutremurător. Ea a menţionat, pe contul său de Facebook, că are serioase probleme de sănătate care, vreme de trei luni, o vor ţine departe de lumina reflectoarelor: ”Curând voi avea parte de o intervenţie chirurgicală asupra unui chist pe corzile vocale la o clinică din Luxemburg (sună mai cumva dacă zic asta, na). Este o intervenţie cu risc pentru cineva care are vocea drept instrument esenţial în meserie. Curând intru în pauză vocală totală (cunosc prieteni care-ar da petrecere în Piaţa Universităţii că tac eu), cer scuze încă o dată pentru încurcătură tuturor, încerc să tac zen după operaţie că cică e periculos de nu, şi-n toamnă, după ce-o să mă aud eu pentru prima oară, decid dacă să mă fac cântăreaţă sau să m-apuc de scris. Văd eu. Ei, asta-i”.

14-vedete-dorina-4.jpg

Florinel e topit după fiica sa, Sonia

Dorina Chiriac a anunţat că va lipsi de pe scenă în perioada mai-iulie, mai exact până la sfârşitul acestei stagiuni. Ea şi Florin Piersic jr au alcătuit cu cuplu în urmă cu mai bine de 10 ani. S-au despărţit după 4 ani de amor, dar au rămas în relaţii bune, de dragul fetiţei lor, Sonia, elevă în clasa a lV-a la o şcoală privată.
Florinel mai are un copil cu actuala lui iubită, Andreea, un băieţel superb,  de un an şi trei luni, pe nume Sasha. Fotoreporterii Click! l-au surprins adesea în postura de tătic, care-l prinde de minune. El şi Dorina au jucat împreună, în 2005, în filmul ”Fix alert”, iar în 2013 au apărut în show-ul ”Totul e permis”, de la Antena 1.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1