Mama fetiței adoptate de Luminița Anghel: «O iubea pe Măriuca, îmi pare rău că i-am luat-o»

5-act-1-inalt-190.jpg

Luminiţa Anghel a crescut-o pe Măriuca timp de 5 ani

Luminiţa Anghel a tratat-o ca pe o prinţesă pe micuţa Măriuca, fetiţa pe care o luase, în 2009, dintr-un centru de plasament. Din păcate, traiul îmbelşugat avea să se sfârşească,pentru bietul copil, în urmă cu trei ani, când mama ei biologică, Angelica Constantin, i-a declarat război ”mamei adoptive”. Regretele femeii sunt însă zadarnice.

Vă mai amintiţi de Măriuca, fetiţa de care Luminiţa Anghel a avut grijă, vreme de cinci ani, ca de propriul copil? Reporterii Click! au stat de vorbă zilele trecute cu mama ei biologică, la trei ani de la scandalurile de pomină. Angelica Constantin recunoaşte de-abia acum că i-a făcut un mare rău propriului copil:  “Îmi pare rău că i-am luat fetiţa Luminiţei pentru că o iubea pe Măriuca. Am zis atunci că nu mă lasă să o văd când vreau eu, ne-am certat rău. Nu am o situaţie financiară atât de bună ca a ei, fapt pentru care fetiţa mea, care a împlinit 11 ani, se află şi acum într-un centru de plasament. Vreau să vă spun că Măriuca vorbeşte foarte frumos despre Luminiţa Anghel.

5-act-2-1col.jpg

Angelica Constantin, mama naturală a copilei

 

Într-o zi la ea mi-a spus: ”Mami dacă mă lăsai la Lumi, mă făceam cântăreaţă, mă făceam vedetă ca Lumi”. Mi s-a rupt sufletul! Acum îmi caut un serviciu, am lăsat o grămadă de CV-uri pentru postul de ajutor de bucătar sau de ospătar, însă nimeni nu mă bagă în seamă”, ne-a povestit, cu tristeţe în glas, Angelica Constantin. De la ea am mai aflat  că, anul trecut, Măriuca şi-a cunoscut tatăl biologic: “M-am găsit întâmplător cu tatăl ei, el este de origine turcă. A făcut testul ADN, a recunoscut fetiţa şi acum îi este tare drag de ea. Îi duce cadouri de tot felul: tabletă, telefon şi dulciuri. Ar vrea să o ia pe fetiţă  acasă, dar nu i-o dau, căci are o soţie care nu ţine la copil”. Anul trecut, Luminiţa a declarat că nu vrea să mai audă de acest subiect şi că a renunţat la Măriuca sătulă de scandalurile cu Angelica. Luminiţa are doi băieţi, pe David Puşcaş ( 20 de ani) şi pe Filip (5 ani).

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1