Mama Deliei, acuzată că a tras cu dinţii de relaţia cu Jan Mocanu: "Voia să întreţinem relaţii intime în restaurant!"

delia_matache_mama_ei_gina_matache.jpg

delia matache mama gina matache
Delia este foarte apropiată de mama ei
foto: arhiva personală

Deşi a trecut jumătate de an de când mama Deliei, Gina Matache, nu mai formează un cuplu cu acordeonistul Jan Mocanu, abia acum ies la iveală motivele despărţirii lor. Instrumentistul şi-a vărsat of-ul într-o emisiune tv în care nu a vorbit-o tocmai frumos pe care care i-a fost parteneră 10 ani. Bărbatul a acuzat-o pe mama artistei că a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a-l determina să nu se despartă de ea.

Jan Mocanu şi Gina Matache nu s-au despărţit prieteni şi se pare că încă îşi mai plătesc poliâe unul celuilalt. Deşi în acte ei nu mai erau soţ şi soţie de nouă ani, cei doi au continuat să formeze un cuplu până în urmă cu şase luni când s-a produs separarea definitivă. Dacă mame Deliei susţine că fostul soţ s-a cuplat cu ofemeie măritată, Jan Mocanu o acuză şi el că are o relaţie cu un bărbat mai tânăr decât ea, care este şi el căsătorit. Invitat la kanal d, bărbatul a povestit amănunte din trecutul lor şi a ajuns chiar să facă dezvăluiri fără perdea.

jan mocanu fost sot gina matache mama delieiZoom
Jan Mocanu e foarte supărat pe mama Deliei
foto: arhiva personală

"Noi ne-am despărţit la sfârşitul lunii august. Nu acum am introdus acţiunea de divorţ, ci în urmă cu nouă ani. Am trăit un an cu acte şi restil fără. Vă rog, nu-i mai spuneţi Gina Mocanu că iau foc! Gina Matache, Georgeta Matache sau mama Deliei aşa cum o ştie toată lumea. După ce am divorţat... În ziua divorţului am fost sunat după 12 noaptea, plângând la telefon că îi pare rău, că îşi cere iertare şi că vrea să vină acasă. În ziua în care am divorţat, noi ne-am împăcat. Am plecat singur într-un pelerinaj, ea nu a vrut să vină şi am cunoscut o altă femeie. Am muncit pentru educaţia muzicală a mamei Deliei.  Ea cânta, dar nu era la nivelul la care este acum. Eu am vrut să încep o altă relaţie şi am anunţat-o, dar ea din femeia de gheaţă care era până atunci a început să plângă şi să mă facă să renunţ la fata aceea. Eu nu voiam să mă văd cu ea, dar a insitat. Fiecare are intimităţile lui, dar sunt supărat rău acu şli o să vorbesc. Aş vrea să simtă şi ea. Nu te desparţi de bine, te desparţi de rău. Nu cred că cineva întreg la minte face asta. După ce plecau colegii, pentru că noi lucram împreună, ea dorea să întreţinem relaţii intime în incinta restaurantului şi nu nuami, şi prin maşină! Nu mai eram cu ea pe atunci, eram despărţiţi. Eu eram cu altcineva", a spus Jan Mocanu la Kanal d.  

Mama Deliei, Gina Matache, a fost căsătorită de două ori. Prima dată cu tatăl solistei și al Oanei, care a ales viața monahală în 2004, și a doua oară cu instrumentistul Jan Mocanu, de care s-a despărțit în urmă cu jumătate de an din câte se pare din cauza infidelităţii bărbatului.  

loading...

Citește și

  • jan mocanu

    Mama Deliei, Gina Matache, a fost căsătorită de două ori. Prima dată cu tatăl solistei și al Oanei, care a ales viața monahală în 2004, și a doua oară cu instrumentistul Jan Mocanu, de care s-a despărțit în urmă cu aproape un an. Bărbatul ar fi înșelat-o pe cea care i-a stat alături 10 ani.

  • Simpatica solistă Delia nu pierde nici un prilej de a se lăuda cu mama ei, cântăreaţa de muzică populară Gina Matache care, la vârsta de 54 de ani, arată impecabil. Din păcate, deşi este talentată, frumuşică şi gospodină, femeia este mare ghinionistă în dragoste.

  • delia matache mama gina matache

    Gina Matache, mama Deliei, a trăit marţi (7 februarie) emoţii la fel de mari ca ale celebrei sale fiice, care a împlinit 35 de ani. Cântăreaţa de muzică populară şi-a amintit totodată şi momentele cumplite prin care a trecut cu ani în urmă când a adus-o pe lume de artistă, travaliul fiind extrem de dificil.

  • delia matache mama gina matache

    Gina Matache nu mai formează un cuplu cu acordeonistul Jean Mocanu, bărbatul care i-a fost alături în ultimii zece ani. Deşi mama Deliei a avut o relaţie lungă şi serioasă, interperta de muzică populară a declarat că ea a decis să ia această decizie. Aşadar, Crăciunul şi Anul Nou o vor prinde fără partener, iar de sărbători va petrece cu cele două fiice ale sale.