Maia Morgenstern şi Claudiu Istodor s-au împăcat la 20 de ani de la divorţ, iar acum se iubesc în serialul «Sacrificiul»

m18-vedete-3.jpg

Într-o secvenţă din ”Sacrificiul” (Antena 1)

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Viaţa bate filmul, iar această teorie se confirmă şi în cazul cuplului de actori Maia Morgenstern (57 de ani) şi Claudiu Istodor (59 de ani). Au divorţat în 1999, după o căsnicie de 13 ani, iar în 2018 s-au împăcat, formând din nou un cuplu. De altfel, sunt împreună şi acasă, şi pe platourile de filmare ale noului serial de la Antena 1, ”Sacrificiul”, unde au rol de iubiţi. El ne-a oferit un interviu de suflet, în care ne-a vorbit în termeni laudativi despre Maia, marea lui dragoste.

Odată cu debutul serialului „Sacrificiul”, produs la Antena 1 de Ruxandra Ion, telespectatorii îi vor revedea şi pe cunoscuţii actori Maia Morgenstern şi Claudiu Istodor, în rolurile lui Ştefan Oprea şi Eva. Conform scenariului, el este văduv şi are trei copii, iar ea este iubita lui, care îi este aproape în momentele de cumpănă.  Băieţii familiei Oprea sunt Andrei (Denis Hanganu), Amza (Vlad Gherman) şi Alin (Alexandru Ion), personaje cu personalităţi opuse, dau culoare producţiei tv. 

Claudiu ne-a vorbit despre colaborarea cu Maia: “Noi lucrãm de mult timp împreunã, încă de când eram la Piatra-Neamţ. Pentru prima oarã, dacă îmi aduc bine aminte, am fost distribuiţi împreunã când eu aveam 25 de ani, iar ea 23. Maia e o actriţă excepţională, în sensul că alta ca ea nu există. E aproape un fenomen al naturii şi sunt doar câţiva actori despre care aş putea să spun asta. De asemenea, e şi foarte serioasã cu meseria pe care o face, niciodată nu face nici un rabat, nu o interesează altceva decât rolul pe care îl face atunci". El ne-a confirmat de altfel şi că sunt din nou un cuplu, după un mariaj de 13 ani şi un divorţ dureros.

m28-vedete-4.jpg

Maia Morgenstern şi Claudiu Istodor joacă împreună în piesa ”Varşovia: ghid turistic” (Teatrul Evreiesc de Stat)
Foto: Teatrul Evreiesc de Stat

“Da, suntem împreună din nou! Lucrăm de atâţia ani, am fost colegi în facultate, cu un an diferenţă, am lucrat în Piatra-Neamţ trei ani împreună. Am făcut câteva filme, ea în mult mai multe şi eu în mai puţine. E foarte bine de lucrat cu Maia, atât pe scenă, cât şi la filmări, pentru că e foarte atentă, niciodată nu e plictisită şi asta îşi doreşte să facă”.

După divorţul de Claudiu, cu care are un fiu, Tudor Aaron Istodor (35 de ani), ea a mai devenit mamă de două ori.

Eva Leea Cabiria are 20 de ani şi este rodul iubirii cu actorul András István Demeter, iar Ana Isadora (16 ani) este fiica din căsătoria Maiei cu medicul Dumitru Băltăţeanu.

Nu numai Tudor este artist, ci şi Eva, care studiază actoria şi deja a fost distribuită în câteva spectacole importante. 

Tudor, fiul lor, joacă în 20 de piese

Claudiu şi-a lăudat şi fiul, pe Tudor Aaron Istodor (35 de ani). 

“Am un băiat excepţional, îmi place mult de Tudor. Am avut noroc cu o familie frumoasă”, ne-a mai povestit actorul la vizionarea de gală a primului episod al serialului “Sacrificiul”. 

Tudor a debutat în 2005 în serialul “Băieţi buni” şi a jucat în peste 30 de filme, seriale sau scurtmetraje, dintre care amintim  “Fixeur” şi “Domnişoara Cristina”. 

m38-vedete-5.jpg

Maia, alături de fiul ei, Tudor, un actor foarte talentat

În 2017,  Tudor a fost desemnat European Shooting Star la Festivalul de Film de la Berlin, unde a obţinut unul dintre premii. 

El joacă în peste 20 de piese, la Teatrul Mic, la Naţional, la Act, la Arcub, la Teatrul Evreiesc de Stat şi la Teatrul Nottara. 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5