Mai are o săptămână până naște, dar Anca Serea nu renunță la tocuri

anca1.jpg

anca serea
Anca Serea va deveni mamă pentru a cincea oară în doar câteva zile
Foto: arhivă personală

Deși trebuie să nască în jurul datei de 20 aprilie, Anca Serea nu dă niciun semn că ar fi însărcinată pentru a cincea oară. Doar burtica o trădează, dar corpul frumoasei știriste de la Prima Tv nu dă alte semne.

Invitată la "Teo Show", frumoasa soție a lui Adrian Sînă a apărut cu o pereche de sandale cu toc înalt. Pentru că nu are nicio problemă, Anca nu simte nevoia să renunțe la pantofi sau la ținutele elegante și în acest fel elimină și un mit care circulă printre femeile gravide, acela că nu trebuie să poarte încălțări înalte. Pentru ea, acest lucru nu-i ivește nicio problemă.

anca_serea.jpg

anca serea tocuri
Anca Serea a apărut la "Teo Show" în sandale cu toc
Foto: captură video Teo Show

 

Astăzi, când a fost la un târg cu gadgeturi pentru viitoarele mămici, Anca a pășit încrezătoare tot pe tocuri. 

Vedeta de la Prima Tv a început deja să aibă contracții și are kit-ul de naștere mereu cu ea în mașină, doctorul este prefătit, iar nașterea este plătită, după cum ea însăși a declarat în emsiunea de la Kanal D.

anca.jpg

anca serea tocuri
Anca nu are nicio problemă în a merge pe tocuri în luna a noua de sarcină
Foto: captură video Teo Show

 

Despre cea de-a patra naștere, Anca a povestit: “M-a apucat sâmbătă noaptea, doctorul era plecat din București, iar când am ajuns în fața maternității eram îndoită și nu mă mai puteam mișca. Tot travaliul m-a ținut o oră și jumătate, ceea ce este foarte puțin.”

Deși a mai născut de patru ori, Anca simte și acum o panică la gândul nașterii, mai ales că spune că durerile din ultimele 15 minute ale travaliului sunt îngrozitoare. Cu toate acestea, frumoasa brunetă sfătuiește viitoarele mămici să aleagă nașterea naturală.

Loading...

Citește și

 • adi sina anca serea

  Pare incredibil, dar e cât se poate de adevărat! Anca Serea, frumoasa ştiristă de la Prima TV, va fi din nou mămică peste doar două luni. Bruneta, gravidă pentru a cincea oară, a născut până acum doar pe cale naturală şi deţine, fără dubiu, titlul de “mamă eroină în showbiz”.

 • anca serea

  Anca Serea (35 de ani) a intrat în luna a noua de sarcină, iar peste câteva săptămâni îl va aduce pe lume pe Moise, cel de-al treilea copil pe care îl are cu artistul Adrian Sînă. Anca este încă activă, mereu cu zâmbetul pe buze și se consideră o norocoasă pentru că a avut parte de o sarcină ușoară.

 • anca serea botez

  Poartă în pântece al cincelea copil! Anca Serea va naşte curând un băieţel. Prezentatoarea a intrat în luna a noua de sarcină şi până acum nu a acuzat probleme deosebite. De câteva zile, vedeta tv a observat, însă, că tensiunea îi joacă feste.

 • anca serea sarcina a cincea

  Emoţii mari pentru Anca Sînă (fostă Serea). Știrista de la Prima TV care a împlinit 35 de ani mai are doar trei săptămâni până va aduce pe lume cel de-al cincilea copil, pe care-l va boteza Moise.

 • Anca Serea face multe doamne invidioase. Deşi este pe ultima sută de metri cu sarcina, prezentatoarea tv afişează o burtică discretă pe care ar putea foarte uşor să o ascundă. De aceea, vedetei tv i-a fost foarte la îndemână să ţină sarcina departe de ochii curioşilor până în luna a patra. Aflată în 35 de săptămâni de sarcină, bruneta se simte excelent şi radiază de fericire.

 • Frumoasa prezentatoare de la Prima TV, Anca Serea, se pregăteşte să aducă pe lume cel de-al cincilea copil.