«Magicianul» este noul State de România

14-vedete-rilea.jpg

Marian Râlea îl joacă pe Tănase Găleată în serialul «O grămadă de caramele», care va debuta pe 18 septembrie, la Happy Channel

State şi Flăcărica au făcut istorie în “Inimă de ţigan” şi în “State de România”, seriale difuzate în urmă cu zece ani. Pentru nostalgici, iată însă că, la mijlocul lunii septembrie, se va lansa “O grămadă de caramele” la Happy Channel, în care producătoarea Ruxandra Ion readuce în atenţia publicului un nou cuplu savuros, format din Marian Râlea şi Virginia Rogin.

Scenariul acestei poveşti îi aparţine Simonei Macovei, cea care, de altfel, a scris şi scenariul telenovelei de succes “Inimă de ţigan”, produs tot de “mama telenovelelor”, Ruxandra Ion. În distribuţia proiectului au fost cooptaţi şi foşti colegi din acel serial: Carmen Tănase, Ioana Ginghină şi Virginia Rogin, dar şi Doiniţa Oancea şi Augustin Viziru. Dacă vă era dor de State Potcovaru şi de Flăcărica, iată că un nou cuplu, la fel de spumos, va da culoare acestei producţii.

Serialul e realizat de Ruxandra Ion

14-vedete-virginia-rogin.jpg

2017. Marian Râlea şi Virginia Rogin sunt Tănase Găleată şi Zorica în serialul “O grămadă de caramele”

Marian Râlea îl va interpreta pe Tănase Găleată, zis Tănase Şapte Case, care este fratele Zoricăi, rol interpretat magistral de Virginia Rogin, pe care o ştiţi din “Inimă de ţigan”, unde a interpretat-o pe Vrăjitoarea Sulfina: “Este o întâlnire cu serialul românesc, o întâlnire de bun augur. Eu consider că lumea are nevoie de aceste poveşti. O întâlnire superbă cu nişte actori extraordinari! Când veneam dimineaţa la filmări, începea bucuria jocului. Am fost ca o familie şi suntem în continuare ca o familie, ceea ce pentru mine înseamnă foarte mult, pentru că eu aşa cred că se face această profesie”, a povestit Marian Râlea, “Magicianul” din “Abracadabra”, celebra emisiune pentru copii de la PRO TV.

14-vedete-state.jpg

2007. Gheorghe Visu şi Carmen Tănase s-au distrat copios la filmările pentru “Inimă de ţigan”

Despre Marian Râlea, actorul Vlad Gherman a vorbit în termeni laudativi: “Este un om de nota 10 şi nu ai cum să nu te îndrăgosteşti de el! Indiferent că are o secvenţă mai serioasă sau nu, el spune o glumă şi nu ai cum să nu râzi”. Dar şi Virginia Rogin e încântată de noul proiect: “Mă simt ca într-o familie alături de colegii mei! Personajul îl iubesc, nu îmi e străin pentru că am mai jucat genul ăsta de rol”.

Loading...
 
 

Citește și

  • Vă mai aduceți aminte de actorul Marian Râlea (59 de ani), “Magicianul” de la “Abracadabra”, emisiune pentu copii difuzată în urmă cu 13 ani, la PRO TV? În acest răstimp, actorul a mai jucat în telenovelele postului Acasă TV, dar nu a renunțat nici la marea sa dragoste, teatrul.

  • dana rogoz marian ralea abracadabra

    În acest weekend, Dana Rogoz va avea emoţii mari. Actriţa va urca pe scenă în faţa publicului alături de mentorul ei. Abramburica va avea prima piesă de teatru în care va juca cu Marian Râlea, "Magicianul" din emisiunea pentru copii "Abracadabra".