Mădălina Ghenea şi iubitul și-au dus relația la un nou nivel! Dovada foto că au planuri de viitor

g12-3-neata-madalina-ghenea.jpg

Mădălinei Ghenea (28 de ani)
Foto: Guliver Splashnews

Uşor-uşor, divele se aşază la casa lor. După ce Mihaela Rădulescu a fost cerută de nevastă de Felix Baumgartner, iată că şi superba Mădălina Ghenea îşi face planuri de viitor cu iubitul Matei Stratan. Cei doi au trecut la un alt nivel al relaţiei, căci au fost surprinşi căutând mobilă pentru dormitorul conjugal.

Din iunie 2016, în viaţa Mădălinei Ghenea (28 de ani) a intrat acel Făt-Frumos, pe care olteanca l-a căutat şi l-a aşteptat toată viaţa. Matei Stratan (29 de ani) nu a venit pe cal alb, ci la volanul unui Porsche 911 Turbo, de 160.000 de euro, dar Mădălina nu a fost câtuşi de puţin deranjată.

g22-3-neata-foto-1-55col-1.jpg

Mădălina Ghenea şi iubitul ei, Matei Stratan, au petrecut aproape două ore în magazinul de mobilă
Foto: Mihai Ionescu

 

Cei doi îşi consumă povestea de amor pe ruta Bucureşti-Milano, Matei fiind mereu în Italia, alături de Ghenea, atunci când aceasta are de onorat proiecte legate de modelling sau de actorie. Dar şi în Bucureşti i-am surprins de nenumărate ori, mai ales la vila părinţilor lui Matei, semn că frumoasa din Slatina e bine văzută şi bine primită de “socri”.

g32-3-neata-foto-3-2coloane.jpg

Matei o aşteaptă pe vedetă să-şi termine treburile la bancă
Foto: Mihai Ionescu

Zilele trecute, Matei şi Mădălina circulau prin Capitală cu bolidul de lux, maşina fiind, de altfel, singura care atrăgea atenţia. Actriţa era îmbrăcată banal, dar cu gust, semn că nu vrea să epateze şi că ştie să facă diferenţa între covorul roşu şi bulevardele bucureştene. Cu pantaloni negri, cizme din piele, un cardigan crem şi guler de blană, Mădălina părea o fată obişnuită de oraş, care ieşise la cumpărături cu iubitul ei.

g42-3-neata-foto-4-2coloane.jpg

Mădălina şi juniorul Stratan au fost în weekend la cumpărături
Foto: Mihai Ionescu

 

Nici Matei nu a făcut paradă cu haine şi accesorii scumpe, însă nu aveai cum să nu-i priveşti, căci sunt frumoşi amândoi şi le stă bine la pachet. Mai întâi au poposit la un sediu bancar din Dorobanţi, unde diva probabil a încheiat nişte tranzacţii, căci a ieşit cu acte în mână, apoi s-au îndreptat către un cunoscut centru comercial din Băneasa. Ajunşi la destinaţie, cei doi nu s-au grăbit, ba chiar au făcut risipă de timp.

g52-3-neata-foto-5-2coloane.jpg

Mădălina şi juniorul Stratan au fost în weekend la cumpărături
Foto: Mihai Ionescu

 

Au poposit mai bine de trei ore printre rafturile cu mobilă, au analizat împreună toate dormitoarele expuse, paturi, saltele, şifoniere, dovadă că sunt interesaţi să locuiască împreună şi să împartă şi zile, nu doar nopţi. Mădălina s-a refugiat în braţele lui Matei Stratan după o relaţie de nici 40 de zile cu designerul german Philipp Plein. La rândul lui, chipeşul Matei a avut şi el nume celebre pe lista cu iubiri: actriţa Laura Cosoi, antenista Andreea Joiţa şi designerul Mădălina Dorobanţu.

Intră într-o familie de milionari

g62-3-neata-foto-6-2coloane.jpg

Palatul familiei
Foto: Mihai Ionescu

Tatăl lui Matei Stratan este milionarul Dan Stratan, care deţine o avere estimată la 300 de milioane €, proprietăţi în Londra, Toscana (Italia), Iaşi, Bucureşti, un parc auto impresionant, cu maşini de 200.000 € bucata, dar şi un iaht cu valoare istorică, ancorat în Grecia. În Bucureşti, familia Stratan locuieşte într-un palat, pe bulevardul Dacia. Imobilul este încadrat de alte două, la fel de impozante, pe post de anexe, iar interioarele sunt mobilate cu mult bun gust, cu mobilier de epocă. Neoficial, vila este evaluată la 10 milioane €, cu mult mai mult decât vila din Toscana, care ar costa “doar” 7 milioane €. Astfel, dacă e să ne raportăm strict la numărul zerourilor din conturi, Matei Stratan îi bate la fundul gol pe foştii iubiţi ai Mădălinei, actorii Leonardo diCaprio (245 milioane $), Gerard Butler (30 de milioane $), Michael Fassbender (30 de milioane $), Adrien Brody (10 milioane $) şi designerul german Philipp Plein (100 milioane $).
Loading...

Citește și

 • madalina ghenea

  Nu s-a născut direct celebră, ci a plecat de jos și a muncit mult până să devină ceea ce e azi. Adică una dintre cele mai frumoase și apreciate femei din Italia și România, comparată des cu diva cinematografiei, Sophia Loren. Până să ajungă să joace și ea în filme sau să fie “vânată” de bărbați celebri de la Hollywood, Mădălina Ghenea (29 de ani) își câștiga banii ca model, fiind extrem de telegenică pentru spoturile video.

 • madalina ghenea goala

  Codin Maticiuc este unul dintre admiratorii înrăiți ai frumoasei oltence. Nu demult, milionarul a mărturisit în glumă că și-ar da și rinichii pentru a o întâlni pe Mădălina Ghenea. Se pare că visul i s-a îndeplinit, fără să-și sacrifice vreun organ vital. Codin a povestit, pe larg, cum a decurs întreaga întâlnire.

 • madalina ghenea

  Fotomodel şi actriţă de succes în străinătate, Mădălina Ghneea a luat foc când gurile rele au apreciat că focoasa olteancă şi-a schimbat aspectul fizic trecând pe la bisturiu. Şatena a mărturisit pe contul ei de pe reţelele de socializare că în urmă cu mai mulţi ani arăta altfel din cauza machiajului şi a dat vina pe make-up artiştii care se pare că în opinia ei nu erau foarte pricepuţi.

 • madalina ghenea iubit matei stratan

  Radiază! Mădălina Ghenea (28 de ani) nu-şi mai încape în piele de fericire de când l-a cunoscut pe Matei Stratan, fiul unui înstărit doctor din Iaşi.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1