Mădălina Ghenea, înfuriată de un mesaj acid: "Nu îţi e ruşine?"

ghenea.jpg

madalina
Mădălinei Ghenea îi priește postura de mămică
foto:site elle.ro

Vestea că Mădălina Ghenea este însărcinată şi că va naşte în luna aprilie o fetiţă i-a inundat contul de socializare vedetei. Printre mesajele de felicitare, vedeta a găsit şi comentarii mai puţin prietenoase care au făcut-o să reacţioneze şi să le atragă atenţia aşa-zişilor fani ai săi că sar calul dându-şi cu părerea despre viaţa ei sentimentală.

Mădălina Ghenea şi matei Stratan vor deveni curând părinţi şi sunt în culmea fericirii. Vedeta a povestit despre sarcina ei în două publicaţii, una din România şi cea de-a doua din Italia, ţara care a adoptat-o pe frumoasa actriţă. La scurt timp după ce s-a aflat această veste bombă, conturile de socializare ale vedetei au fost luate cu asalt de cei care au vrut să o felicite pentru sarcină şi să-i ureze sănătate, dar printre ei s-au strecurat şi persoane care au lăsat comentarii răutăcioase.

captura.jpg

madalina ghenea instagram
Mădălina Ghenea nu s-a putut abţine să nu o pună pe italiancă la colţ
foto: captură Instagram

Surpinzător, nu un român i-a comentat urât oltencei noastre, ci chiar o tânără italiancă, ce a întrebat-o dacă este gravidă cu acelaşi bărbat sau dacă între timp l-a schimbat? Reacţia vedetei a venit ca un fulger, căci se pare că Mădălina Ghenea a văzut roşu în faţa ochilor şi a mustrat-o pe fata care a îndrăznit să insinueze că Mvedeta schimbă bărbaţii ca pe şosete. "Dar nu îşi este ruşine?", au fost cuvintre prin care actroţa a pus-o pe tânără la punct. Ulterior, italiancă şi-a cerut scuze dacă actriţa s-a simţit insultată de remarca ei.

Mădălina se iubeşte cu Matei Stratan din primăvara anului trecut, la scurt timp după ce românca s-a despărţit de designerul Philip Plein, cu care a trăin o intensă poveste de dragoste.     

Loading...
 
 

Citește și

  • madalina

    Madălinei Ghenea îi stă foarte bine în ipostaza de mămică. Însărcinată în opt luni, aceasta nu renunță la fotografiile senzuale, fiind la fel de sexy și cu burtică.

  • madalina ghenea, matei stratan, madalina ghenea gravida

    Vestea că Mădălina Ghenea va deveni mămică a fost primită cu mare bucurie în ambele familii. Atât părinţii ei, de la Slatina, cât şi cei ai lui Matei Stratan aşteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a nepoatei. Puţini ştiu că în familia Stratan se află un reputat medic ginecolog, cu care Mădălina ar putea naşte fără probleme: bunica lui Matei.

  • În aprilie va aduce pe lume primul ei copil şi al lui Matei Stratan. Mădălina Ghenea va naşte o fetiţă şi e în culmea fericirii, chiar dacă în primul trimestru de sarcină s-a simţit extrem de rău. În ”Gioia”- una dintre cele mai importante reviste din Italia, actriţa a vorbit despre lunile de sarcină, dar şi despre cum a fost cerută în căsătorie.

  • Madalina Ghenea sarcina, Madalina Ghenea iubiti, Hollywood, cu cine s-a iubit Madalina Ghenea, actori celebri

    Singura româncă ce are în palmares relaţii cu cei mai râvniţi actori de la Hollywood se aşază acum la casa ei. Mădălina Ghenea a ales până a cules şi a făcut-o bine. Matei Stratan, bărbatul pe care îl va face tătic primăvara aceasta, provine dintr-o familie bogată, a cărei avere e estimată la 300 de milioane de euro.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1