Mădălina Ghenea, goală puşcă pe afişul unui film de Cannes FOTO

madalina_ghenea.jpg

Mădălina Ghenea joacă în filmul "Youth", care se află în competiţia de la Cannes 2015
Foto: Arhiva personală

Mădălina Ghenea a demonstrat că nu se teme să renunţe la haine, dacă arta o cere. Olteanca a fost protagonista unor scene de sex fierbinţi în serialul "Borgia", iar acum apare goală pe afişul celui mai nou film în care joacă, pelicula "Youth", care se află în competiţia oficială de la Cannes.

Mădălina Ghenea apare alături de actori de talie internaţională, precum Harvey Keitel, Michael Caine şi Jane Fonda, în filmul "Youth". Ea joacă rolul unei câştigătoare a titlului de Miss Universe şi apare goală nu numai pe afişul peliculei, ci şi într-o scenă din peliculă. 

madalina_ghenea_youth.jpg

Madalina Ghenea apare cu spatele pe afişul filmului "Youth"

Frumoasa româncă apare în piscină, alături de Michael Caine şi Harvey Keitel, care îi admiră trupul dezgolit din partea opusă a bazinului.  

Filmul are premiera luna aceasta, la Festivalul de la Cannes şi va sosi în România în 2016. 

Filmul "Youth" este în competiţia de la Cannes

"Youth", filmul regizat de Paolo Sorrentino. se află în competiţia oficială de la Festivalul de Film de la Cannes. Alte filme care vor participa la cea de-a 68-a ediţie a festivalului sunt  "Dheepan", de Jacques Audiard, "La Loi Du Marché", de Stéphane Brizé, "Marguerite et Julien, de Valérie Donzelli, "Il Racconto Dei Racconti", de Matteo Garrone, "Carol", de Todd Haynes, "The Assassin/ Nie Yinniang", de Hou Hsiao Hsien, "Mountains May Depart/ Shan He Gu Ren", de Jia Zhang-Ke, "Our Little Sister/ Umimachi Diary, de Hirokazu Kore-Eda, "Macbeth", de Justin Kurzel, "The Lobster", de Yorgos Lanthimos, "Mon Roi", de Maïwenn, "Mia Madre", de Nanni Moretti, "Saul Fia", de László Nemes, "Louder Than Bombs", de Joachim Trier, "The Sea of Trees", de Gus Van Sant, şi "Sicario", de Denis Villeneuve. 

Festivalul de Film de la Cannes va avea loc în perioada 13-24 mai şi  va fi prezidat de cineaştii americani Joel şi Ethan Coen, laureaţi cu Palme d'Or în 1991. Din juriu mai fac parte regizorii Guillermo Del Torro şi Xavier Dolan, actorii Jake Gyllenhaal, Sophie Marceau, Rossy de Palma şi Sienna Miller şi cântăreaţa Rokia Traore. 

Loading...

Citește și

  • cannes 2015 festival film

    Juriul Festivalului de Film de la Cannes 2015 va fi prezidat de cineaştii americani Joel şi Ethan Coen, laureaţi cu Palme d'Or în 1991, preşedinţia bicefală a juriului prestigiosului eveniment fiind o premieră în istoria acestuia.

  • madalina ghenea film tinerete goala pusca

    După ce a fost protagonista unor scene fierbinţi de sex în serialul "Borgia', Mădălina Ghenea le oferă din nou admiratorilor un adevărat spectacol erotic. Actriţa a fost distribuită în cea mai nouă peliculă a regizorului italian Paolo Sorrentino, "Tinereţe". Olteanca apre goală-puşcă în piscină alături de doi bărbaţi care nu îşi pot luat ochii de la ea.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1